Ν. Οικονόμου: “Στόχος μας ο Ιωνικός Νίκαιας να ξαναπαίζει Σάββατο”

nikos oikonomou_ionikos bc“Στόχος μας είναι ο Ιωνικός Νίκαιας, αυτός ο ιστορικός σύλλογος που έχει βγάλει μεγάλους παίκτες, αξιόλογους αθλητές και ανθρώπους, να ξαναπαίζει Σάββατο. Όπως έπαιζα εγώ παλιά όταν ήμουν εδώ, όπως έπαιζε ο σύλλογος παλιά, αυτό θέλουμε και πάλι”, αποκάλυψε ο Νίκος Οικονόμου μιλώντας στην εκπομπή του infobasket.gr στο ραδιόφωνο της ertopen 106,7. Ο προπονητής του νικαιώτικου συλλόγου δεν έκρυψε στη διάρκεια της ραδιοφωνικής του συνέντευξης τη χαρά που αισθάνεται έχοντας επιστρέψει σε γνώριμα γι΄ αυτόν λημέρια, που βλέπει γνώριμα πρόσωπα να στέκονται επί σειρά ετών στο πλευρό της ομάδας, αλλά δεν παρέλειψε να ρίξει τα… βέλη του κατά των δημοτικών αρχόντων που λάμπουν διά της απουσίας τους από την προσπάθεια που κάνει η νέα διοίκηση του Ιωνικού Νίκαιας.

“Δεν βλέπω ανθρώπους του Δήμου, τον Δήμαρχο, στελέχη του Δήμου να είναι δίπλα στην ομάδα κι αυτό με στεναχωρεί. Να βλέπεις ότι υπάρχει γήπεδο στα 50 μέτρα και να μην έχει πρακέ. Να βλέπεις στο ανοικτό γήπεδο μπασκέτες, που είναι οι ίδιες μ΄ εκείνες που έπαιζα εγώ όταν ήμουν εδώ! Ο άνθρωπος που διοικεί την ομάδα ζήτησε να φτιαχτεί το γήπεδο, να το αξιοποιήσει και του ζήτησαν 10 πράγματα παραπάνω! Δεν υπάρχει κανένας άνθρωπος που να στηρίζει αυτόν τον άνθρωπο που αγαπάει την ομάδα και δίνει στην ομάδα”, σχολίασε ο Οικονόμου, επισημαίνοντας παράλληλα ότι θα πρέπει να μπουν πιο αυστηρές προϋποθέσεις για τη δημιουργία αθλητικών σωματείων. “Θα πρέπει να υπάρχουν σωματεία που λειτουργούν κανονικά. Όχι να φτιάχνουν σωματεία για να πιάνουν ώρες στα γήπεδα και να παίρνουν μόνο τα 20-25 ευρώ το μήνα από τα παιδάκια”, πρόσθεσε ο τεχνικός του νικαιώτικου συλλόγου…

Ακούστε όλη την ραδιοφωνική συνέντευξη του Νίκου Οικονόμου στην εκπομπή του infobasket.gr στο ραδιόφωνο της ertopen 106,7.