Ξεκίνημα για τον Ερμή Αγιάς και σε κυκλοφορία τα διαρκείας…

Η νέα περίοδος βρίσκει τον Ερμή Αγιάς στη Β΄ εθνική και άπαντες δηλώνουν έτοιμοι για την πρόκληση που έχουν μπροστά τους. Εκείνο που θέλουν είναι να παρουσιάσουν ένα αξιόμαχο σύνολο, που να είναι αντάξιο της ιστορίας και της έως τώρα πορείας του συλλόγου.

ermis agias bcΗ νέα χρονιά βρίσκει μία εξάδα παικτών από την ομάδα της περασμένης περιόδου να φορούν και πάλι τη φανέλα κι άλλους επτά να έρχονται για να την ενισχύσουν. Οι Νέστορας Κόμματος, Στέλιος Γούλας, Νάσος Περρωτής, Ακης Χαλκιάς, Θάνος Γκανέτσας και Χρήστος Μηλιώνης, είναι εκείνοι που συνεχίζουν, ενώ οι Λεωνίδας Τριανταφύλλου, Νάσος Αγαπίου, Θανάσης Φαρμάκης, Βασίλης Φαρμάκης, Στέργιος Τσαμπαλής, Δημήτρης Νταλό και Γιάννης Βαβάτσικος θα ενισχύσουν την προσπάθεια. Οι Παναγιώτης Δαουλάρης, Στέλιος Καλεμτζάκης, Θοδωρής Καμπούρης και Άρης Αργυρούλης δεν συνεχίζουν με τη φανέλα του Ερμή Αγιάς.

Σε κυκλοφορία τα διαρκείας

Τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου κυκλοφόρησαν από τους ιθύνοντες τον σύλλογο, που ευελπιστούν ότι θα υπάρξει η σχετική στήριξη του κόσμου. Την Παρασκευή 26 Αυγούστου εξάλλου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια χοροεσπερίδα του συλλόγου στο χώρο της παλιάς λαϊκής αγοράς της Αγιάς.