Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του ΠΑΣ Γιάννινα

Τη διάθεση των καρτών διαρκείας ενόψει της σεζόν 2019-2020 ξεκίνησε η διοίκηση του Βίκου ΠΑΣ Γιάννινα. Ο ΠΑΣ τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Β΄ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του και χρειάζεται τη στήριξη του κόσμου του για μια πετυχημένη χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο «ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ BC» ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των καρτών διαρκείας έτους 2019 -20. Ο Σύλλογός μας εκπροσωπεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον τοπικό αθλητισμό κι όχι μόνο και θα λάβει μέρος για πρώτη φορά στο Πρωτάθλημα της B΄ Εθνικής!

Ό,τι έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα το έχουμε πετύχει χάρη στην αμέριστη συμπαράσταση των φιλάθλων μας, που με την παρουσία τους σε κάθε αγώνα της ομάδας μας, αποτελούν τον 6ο παίχτη μας. Εξασφάλισε την παρουσία σου σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας, στήριξέ την με την αγορά μιας κάρτας διαρκείας και γίνε μέλος της μεγάλης μας οικογένειας!

Οι Κάρτες Διαρκείας είναι οικονομική ενίσχυση στην προσπάθεια της ομάδας μας για την επίτευξη των στόχων της και κοστολογούνται 50€. Με την κάρτα διαρκείας μπορείτε να παρακολουθήστε τους 15 αγώνες που θα δώσει η ομάδα μας ως γηπεδούχος για το Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, καθώς και τους αγώνες Κυπέλλου που θα δοθούν στην έδρα μας.

Προνόμια:
– Τα παιδιά που συμμετέχουν στις ακαδημίες του Συλλόγου, εισέρχονται ελεύθερα στο κλειστό γυμναστήριο σε όλους τους αγώνες.

– Κάθε κάτοχος της Κάρτας Διαρκείας, συμμετέχει σε κληρώσεις που θα γίνονται κατά τη διάρκεια των αγώνων, διεκδικώντας πλούσια δώρα.

Διάθεση των καρτών:

Οι κάρτες διαρκείας θα διατίθενται στα Ζαχαροπλαστεία «Μάντζιος» και από τα μέλη της διοίκησης του «ΒΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ BC», με τα οποία μπορείτε να επικοινωνήσετε. Για όσους επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να στέλνουν μήνυμα στη σελίδα του Συλλόγου στο Facebook (@Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα BC).