Ξεκίνησε ο σχεδιασμός, στο στόχαστρο ο Δορκοφίκης

dorkofikis savvasΜόλις λίγες μέρες πέρασαν από τότε που η Καλαμάτα εξασφάλισε την άνοδο στην Γ΄εθνική και οι ιθύνοντες τον σύλλογο ήδη ξεκίνησαν τον σχεδιασμό της ομάδας για την ερχόμενη σεζόν.

Η «μαύρη θύελλα» έχει ήδη βάλει στο.. μάτι τους παίκτες που την ενδιαφέρουν. Πρώτο όνομα στη λίστα είναι ο Σάββας Δορκοφίκης, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί ξανά στη Μεσσηνία με τον Ποσειδώνα.Ο 34χρονος φόργουορντ-σέντερ διαθέτει όλα τα στοιχεία που ζητά ο κόουτς Γιαννακόπουλος από τον βασικό του ψηλό.

Για τη θέση του πλέι μέικερ, ο Γιώργος Λάππας και Παναγιώτης Σημαιόπουλος είναι δύο ονόματα που ενδιαφέρουν την ομάδα, καθώς βασικό προσόν και των δύο είναι η εμπειρία από  μεγαλύτερες κατηγορίες. Παράλληλα, η Καλαμάτα κινήθηκε και για τον καλαματιανό Γιάννη Γραμματικό αλλά η περίπτωσή του δεν προχώρησε λόγω επαγγελματικών του υποχρεώσεων στη πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport365.gr συζητήσεις έχουν γίνει και με τον Άρη Θεσσαλονίκης για τον 18χρονο φόργουορντ Πέτρο Σαββίδη ενώ συνεργασία υπάρχει και με τους υπευθύνους των μικρών τμημάτων του Παναθηναϊκού.