Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Εσπερος

Με ενθουσιασμό, χαμόγελα και σε κλίμα αισιοδοξίας έγινε η πρώτη προπόνηση της χρονιάς για τον Εσπερο ΑΟΠΑ στο Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο «Παναγιά Αλεξιώτισσα».
Ο Σπύρος Δεράος ανέλυσε στους παίκτες του το πρόγραμμα των προπονήσεων των επόμενων ημερών και στον τρόπο που θα κυλήσει η προετοιμασία.

Οι παίκτες που ήταν στην «πρώτη» είναι οι Ανδρέας Σερέτης, Αποστόλης Βεργανελάκης, Βασίλης Δούρος, Φίλιππος Ροκανάς, Φίλιππος Φραντζής, Θανάσης Ζαφείρης, Αλέξανδρος Κουτσούκος, Αγγελος Αποστολόπουλος, Λεωνίδας Καλογιάννης, Βασίλης Γιαλελής,, Λευτέρης Κατσαβόπουλος, Παναγιώτης Βύρλας, Βασίλης Μπαρδάκας, Δημήτρης Νάτσκος.    

ΝΕΟΣ ΤΙΜ ΜΑΝΑΤΖΕΡ Ο ΓΙΩΤΗΣ ΚΑΝΑΤΣΕΛΟΣ

Πριν από την έναρξη της προπόνησης μίλησε ο πρόεδρος του Συλλόγου, Κώστας Μαρλαφέκας, ευχήθηκε καλή χρονιά, αναφέρθηκε στη λειτουργία της ομάδας και σύστησε στους παίκτες τον νέο τιμ μάνατζερ που είναι ο Γιώτης Κανατσέλος.

Στην «πρώτη» ήταν ακόμη από τη διοίκηση ο Γιώργος Ροκανάς, ο προπονητής των Νέων Έσπερου ΑΟΠΑ και της Εφηβικής ομάδας που θα έχει ευρύτερη συνεργασία με τον Σπύρο Δεράο, Ανδρέας Μπερδέσης, ο Πέταρ Πέτροβιτς και οι νέοι γυμναστές του Συλλόγου, Δημήτρης Λιόλιος (ήταν πέρυσι στον Χολαργό) και Γιώργος Μαραγιάννης. 

ΞΕΚΙΝΑ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΑΙΟΛΟ
Το πρώτο φιλικό ο Έσπερος ΑΟΠΑ θα το δώσει στις 29 Αυγούστου με αντίπαλο τον Αίολο Αγυιάς, ομάδα της Α1 Κατηγορίας ΕΣΚΑ-Η.