Παρά τα προβλήματα, το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, την αναζήτηση παικτών και παραγόντων ο Πανναξιακός ξεκίνησε την προσπάθειά του για τη νέα χρονιά. Το πρώτο ραντεβού μπορεί να μην είχε την αίγλη της προηγούμενης σεζόν, της πρώτης στις εθνικές κατηγορίες. Αλλά το ζητούμενο ήταν να γίνει η αρχή. Κι οι παίκτες του Πανναξιακού φρόντισαν να είναι συνεπείς στο ραντεβού τους.

pannaxiakos_proti_proponisiΤο απόγευμα της Δευτέρας 5/9 στο ΔΑΚ Νάξου, ο Τάσος Βάβουλας είδε τα δικά του παιδιά να πατάνε παρκέ και να ετοιμάζονται για τη δύσκολη σεζόν. Ο ρόλος του δύσκολος. Προπονητής, μάνατζερ και… τα πάντα όλα για την ομάδα! Μα πάνω απ΄ όλα εμπνευστής για να μην πάει χαμένη η χρονιά κι ο κόπος της περασμένης. Η πρώτη εικόνα της ομάδας έδειξε ότι είναι… κοντή! Όμως, αυτό είναι κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες θα ξεπεραστεί. Και θα… ψηλώσει! Πόσο; Ίδωμεν…

Να συνεχιστεί το όνειρο…

Μεταξύ όσων βρέθηκαν στο παρκέ ήταν δύο παιδιά υπό δοκιμή κι ένας ακόμη που όποτε μπορεί θα βοηθά στις προπονήσεις. Ο λόγος για τον Μάριο Ωνάσογλου, έναν αθλητή που λατρεύει το μπάσκετ. Δυστυχώς λόγω των υποχρεώσεων που έχει (είναι στέλεχος των Σωμάτων Ασφαλείας) δεν μπορεί να έρθει στη Νάξο (σ.σ. φέτος ήταν με απόσπαση για το καλοκαίρι) αν και θα το ήθελε πολύ αφού εδώ είναι η οικογένειά του… Για την ώρα απλά θα προπονείται και θα βοηθάει τον Βάβουλα με την εμπειρία του.

Να σημειώσουμε ότι με βάση την σχετική ανακοίνωση που είχε εκδοθεί πριν από μερικές ημέρες στο γήπεδο βρέθηκαν οι: Πολίτης, Μάκαρης, Μυλωνάς, Καλαβρός, Ανεβλαβής, Αρτσάνος, Μαγγιώρος, Κουτάντζης, Βασιλειάδης, Μάνο, Κρητικός και Καραγιάννης… Στόχος όλων είναι να συνεχιστεί το όνειρο όσο … πάει.

Πηγή: http://www.naxospress.gr/