Ξεκίνησε το… ιστορικό ταξίδι του Χαρ. Τρικούπη στη Γ΄ εθνική

trikoupis bcΗ 22α Αυγούστου ήταν μία ιδιαίτερη μέρα για το μπάσκετ του Μεσολογγίου, καθώς μετά από 17 χρόνια ομάδα της πόλης θα συμμετάσχει εκ νέου στις εθνικές κατηγορίες! Ο Χαρίλαος Τρικούπης ξεκίνησε την προετοιμασία του για το δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής, κατηγορία στην οποία συμμετείχε τελευταία φορά το 1998 (από το 1993 και για μία 5ετία δήλωνε συνεχώς παρών), με τις ελπίδες και τα όνειρα για μία καλή παρουσία να κυριαρχούν.

“Έχουμε όνειρα, όρεξη και φιλοδοξίες γι΄ αυτό το “ταξίδι” της Γ’ εθνικής, αλλά πάνω απ΄ όλα να έχουμε υγεία”, σχολίασε ο προπονητής της ομάδας Σπύρος Δερράος, που είδε παλιούς και νέους αθλητές να δίνουν το παρόν. Μοναδικός απών απότην πρώτη προπόνηση της ομάδας ο Παναγιώτης Μπιτινής, ο οποίος θα ενσωματωθεί τις επόμενες ημέρες στην προετοιμασία.
Παρόντες στην πρώτη προπόνηση ήταν κι οι διοικούντες τον σύλλογο, ενώ όπως άφησε να εννοηθεί ο προπονητής της ομάδας το ρόστερ του Χαρ. Τρικούπη έχει “γεμίσει”, αφήνοντας πάντως κι ένα… παραθυράκι! “Δεν θα πω ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές μας, αλλά για να γίνει νέα προσθήκη θα πρέπει να συντρέχουν ουσιαστικοί λόγοι. Κατά πάσα πιθανότητα πάντως δεν θ΄ αλλάξει κάτι άλλο”, σχολίασε χαρακτηριστικά.