Ξεκαθαρίζει το Περιστέρι περί συγχώνευσης

Πολλά ακούγονται τις τελευταίες ημέρες περί συγχώνευσης του Περιστερίου με τον Φάρο, ενώ σημερινό δημοσίευμα ανέφερε πως το deal έχει κλείσει. Το Περιστέρι με ανακοίνωσή του ξεκαθαρίζει τα πράγματα τονίζοντας πως απλά διερευνούν την πιθανότητα η ομάδα να αγωνισθεί στην Α1. Δίχως όμως να ξεκαθαρίζει το πως θα γίνει αυτό, ενώ παράλληλα ότι δεν υπήρξε καμία συζήτηση μεταξύ της διοίκησης για να συναίνεσει σε κάποιο πλάνο…

Αναλυτικά:

«Σχετικά με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής εφημερίδας basketa επιθυμούμε να διευκρινίσουμε τα εξής:

  1. Ουδέποτε υπήρξε συναίνεση της Δημοτικής Αρχής σε οποιοδήποτε πλάνο, που αφορά μελλοντικές κινήσεις του Τμήματος Μπάσκετ του Γ.Σ. Περιστερίου. Σε χθεσινή συνάντηση της Διοίκησης του Γ.Σ. Περιστερίου με τον Δήμαρχο της Πόλης μας Ανδρέα Παχατουρίδη έγινε εκτενής συζήτηση σε θέματα που αφορούν τα Δημοτικά Κολυμβητήρια και απλή ενημέρωση για το ότι διερευνούμε την  πιθανότητα να αγωνισθεί η Ομάδα του χρόνου στην Α1, χωρίς αναφορά στον τρόπο που θα μπορούσε να γίνει αυτό.
  2. Ουδεμία συζήτηση μεταξύ της επίσημης Διοίκησης του Γ.Σ. Περιστερίου, όπως εκφράζεται από τον Πρόεδρό του και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, και των οργανωμένων φιλάθλων της Ομάδος μας, πολυ περισσότερο συναίνεση σε κάποιο πλάνο έχει υπάρξει.
Η μόνη έγκυρη ενημέρωση για κινήσεις του Γ.Σ. Περιστερίου για το ενδεχόμενο συμμετοχής της Ομάδας μας σε Πρωτάθλημα άλλο από αυτό της Α2 θα γίνεται από την ιστοσελίδα του Συλλόγου μας.
 
Η Διοίκηση του Γ.Σ. Περιστερίου”