Ξεκινά το… lifting στο κλειστό των Φαρσάλων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Ξεκινά η βελτίωση του κλειστού γυμναστηρίου των Φαρσάλων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση κατασκευής του έργου, προϋπολογισμού 100.000 ευρώ, με τον ανάδοχο. Συγκεκριμένα πρόκειται για παρεμβάσεις που αφορούν τη συντήρηση του παρκέ και τη βελτίωση της οροφής.

Σε δηλώσεις του ο κ. Κ. Αγοραστός ανέφερε τα εξής: «Ως γνωστόν το κλειστό γυμναστήριο στα Φάρσαλα είχε σοβαρά προβλήματα τα οποία χρειαζόταν άμεσης αντιμετώπισης. Σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Άρη Καραχάλιο και το Δημοτικό Συμβούλιο Φαρσάλων, υπογράψαμε την Προγραμματική Σύμβαση και αναλάβαμε ως Περιφέρεια να συντηρήσουμε το παρκέ και την στέγη, έτσι ώστε να μπορούν να έχουν διεξόδους οι πολίτες.

Πρόκειται για έργα ουσίας, χρήσιμα για τους ανθρώπους και ιδίως τους νέους. Με τον τρόπο αυτό δείχνουμε το έμπρακτο ενδιαφέρον μας για τον αθλητισμό, για τη νεολαία και για τους αθλητές, γιατί ο αθλητισμός για εμάς είναι φιλοσοφία ζωής, που δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια. Παράλληλα, υλοποιούμε και άλλα αθλητικά έργα στην περιοχή, όπως την αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο κεντρικό στάδιο Φαρσάλων και τις αθλητικές εγκαταστάσεις σε πέντε σχολεία του Δήμου Φαρσάλων».

.
Διαβάστε ακόμη…