Ξεκινούν από την… αρχή τα play off στην ΕΣΚΑΒΔΕ μετά την απόφαση επανάληψης του ΑΟ Βόνιτσα-IBC

Για… μπουρλότο στα play off της ΕΣΚΑΒΔΕ που θα αναδείξουν την ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο της ανόδου στη Γ’ εθνική κάνουν λόγο στη Βόνιτσα, μετά την απόφαση της επιτροπής πρωταθλήματος της Ένωσης για επανάληψη του πρώτου αγώνα ανάμεσα στον ΑΟ Βόνιτσας και το IBC. Το πρώτο παιχνίδι είχε βρει νικητή τον ΑΟ Βόνιτσας με 78-76, με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να καταθέσουν ένσταση για την τελευταία φάση της αναμέτρησης, όταν οι διαιτητές σε φάουλ σε “νεκρό” χρόνο έδειξαν δύο βολές αντί για τρεις όπως ζητούσε το IBC. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόφαση των διαιτητών ελήφθη αφού πρώτα είδαν τη φάση σε video, από κινητό οπαδού που το είχε καταγράψει στις εξέδρες, δίχως όμως αυτό να επιβεβαιώνεται ότι ισχύει!!!

Πάντως η επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΒΔΕ μελέτησε την ένσταση και ανακοίνωσε την επανάληψη του ματς, το οποίο θα γίνει το Σάββατο 31/3 και το δεύτερο ματς που επρόκειτο να γίνει την 1/4 στα Γιάννενα, μεταφέρεται για τις 11 Απριλίου.

Η ανακοίνωση της ΕΣΚΑΒΔΕ αναφέρει:

“Συνομίλησαν τηλεφωνικά, σήμερα Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018, ώρα 10:00 τα μέλη της Επιτροπής Πρωταθλημάτων, προκειμένου να αποφασίσουν στα τρέχοντα θέματα της Ένωσης.
Συνομίλησαν οι : Νικάκης Κώστας, Τσώνος Στράτος, Σταυρόπουλος Σταμάτης , Μυζίκος Θεόδωρος και Μπέστιας Γιώργος.

1. Μετά την απόφαση της Κ.Ε.Δ./ΕΣΚΑΒΔΕ με αρ. 34/27-3-2018, η οποία επικυρώνεται από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων, ο πρώτος αγώνας των PLAY – OFF της Α’ Κατηγορίας μεταξύ των ομάδων Α.Ο. ΒΟΝΙΤΣΑΣ – Σ.Κ. ΙΩΑΝΝΙΝΑ, θα επαναληφθεί το Σάββατο 31/3/2018 ώρα 17:00 στο ΔΑΚ ΒΟΝΙΤΣΑΣ.
Ο δεύτερος αγώνας της διαδικασίας των PLAY – OFF μεταξύ των παραπάνω ομάδων που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή 1/4/2018 ώρα 17:00 στα Ιωάννινα, μεταφέρεται για την Τετάρτη 11/4/2018 σε ώρα που θα ανακοινωθεί έγκαιρα στα σωματεία…”

.
Διαβάστε ακόμη…