Ξηρομερίτης: «Σημαντική αναμέτρηση με την Ελευθερούπολη»

xiromeritisΟι εμφανίσεις στα προηγούμενα ματς προϊδεάζουν για τις δυνατότητες του Πιερικού. Η ομάδα της Κατερίνης υποδέχεται την Κυριακή (2/11) την Ελευθερούπολη με στόχο να κατακτήσει τη δεύτερη νίκη της.

Η συμπαράσταση των φιλάθλων είναι καθοριστικής σημασίας και αυτό αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά στο παιχνίδι με τον Αργοναύτη, όπου η νίκη του Πιερικού Αρχελάου οφείλεται σ΄ αυτούς που και τώρα θα είναι πάλι δίπλα.

Ο Χρήστος Ξηρομερίτης, βοηθός προπονητή στον Πιερικό Αρχέλαο, μίλησε για το επερχόμενο ματς αναφέροντας: «Μπροστά μας έχουμε μια πολύ σημαντική αναμέτρηση, απέναντι σε μια ομάδα που παρότι νεοφώτιστη, έδειξε ότι είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη αντίπαλος. Μάλιστα, προέρχεται από μια μεγάλη νίκη με στους Μαχητές Πεύκων. Διαθέτει στις τάξεις της δύο – τρεις έμπειρους αθλητές που έχουν εικόνες από μεγαλύτερες κατηγορίες και αυτό της δίνει μια ποιότητα στο παιχνίδι της. Εμείς από την πλευρά μας, συνεχίζουμε την προετοιμασία χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και όλη την εβδομάδα δουλεύουμε πάνω σε κάποια στοιχεία του παιχνιδιού που δεν εκτελούμε καλά, ιδίως στα εκτός έδρας παιχνίδια. Η ομάδα μας είναι ένα κράμα έμπειρων και νεαρών αθλητών, που παρόλες τις υψηλές απαιτήσεις που έχουν παιχνίδια σαν αυτό της Κυριακής, δείχνουν να έχουν πλήρη επίγνωση της κρισιμότητάς του».