Ξύδας: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί», Παπαγεωργόπουλος: «Να παλέψουμε για το καλύτερο»

Για ακόμα μία χρονιά ο Παύλος Ξύδας και ο Γιάννης Παπαγεωργόπουλος θα φορούν τη φανέλα του Αμαρουσίου. Οι δύο αθλητές μίλησαν  στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για την ανανέωη της συνεργασίας. 

Αναλυτικά:

«Ο Σύλλογος μας με μεγάλη χαρά ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τους αθλητές Παύλο Ξύδα και Γιάννη Παπαγεωργόπουλο. Οι δυο τους βρίσκονται αρκετά χρόνια στην ομάδα και αποτελούν βασικά »γρανάζια» της μηχανής του Γ.Σ.Α.

Στο περιθώριο της προετοιμασίας οι δυο παίκτες δήλωσαν:

Ξύδας: «Έχουμε πολλές αλλαγές στο ρόστερ σε σχέση με πέρσι και αρκετά νεαρά παιδιά όπως επίσης και νέα μέλη στο staff. Από πέρσι μείναμε πέντε παίκτες και ελπίζουμε να ακολουθήσουν τη φιλοσοφία και οι καινούργιοι. Γίνετai καλή δουλειά στην προετοιμασία. Περιμένουμε δυο παίκτες ακόμα για να κλείσει το ρόστερ που θα ενισχύσουν σημαντικά την προσπάθειά μας. Έχουμε μπροστά μας ένα μήνα ακόμα να δουλέψουμε, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην άμυνα που υστερούσαμε πέρσι. Θα προχωρήσουμε βήμα βήμα και θέλουμε να καταφέρουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί κάθε Κυριακή».

Παπαγεωργόπουλος: «Χαρούμενος που θα είμαι και φέτος για 4η συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα του Αμαρουσίου. Έχουμε δημιουργήσει ένα οικογενειακό κλίμα κάτι που βγαίνει προς τα έξω και μένει. Είμαι σε ένα σύλλογο τακτοποιημένο που προσφέρει πολλές παροχές που συναντάς σε ομάδες Α1. Στόχος να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να παλέψουμε για το καλύτερο. Η κατηγορία είναι απαιτητική, εμείς είμαστε ένα νέο σύνολο με νεαρά και ταλαντούχα παιδιά, με καινούργιο προπονητή με διαφορετική φιλοσοφία, με γνώση και εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες. Ευελπιστώ το εγχείρημα αυτό να το στηρίξουν και οι υγιείς φίλαθλοι του Αμαρουσίου και της ευρύτερης περιοχής, να έρθουν στο γήπεδο, να μας χειροκροτήσουν και να φωνάζουμε  στο τέλος όλοι μαζί Μαρούσι».