Οικονόμου: «Το ενδεχόμενο της… πρόωρης παραμονής μας δίνει έξτρα κίνητρο»

Στη Λαμία δοκιμάζεται αυτή την Κυριακή (7/5, 17:00) η Νίκη Αμαρουσίου, αντιμετωπίζοντας τον τοπικό Έσπερο και, μετά την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα και τις καλές εμφανίσεις την περασμένη αγωνιστική απέναντι στον Προμηθέα, η ομάδα μας θα προσπαθήσει να διατηρηθεί σε τροχιά νικών, ούτως ώστε να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

Μάλιστα, με ενδεχόμενο θετικό αποτέλεσμα της Νίκης και παράλληλα ήττα του Πανναξιακού από την Σαντορίνη, η ομάδα μας εξασφαλίζει από αύριο την παραμονή της στη Γ’ Εθνική, τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε της σεζόν.

Ο σέντερ της Νίκης, Γιώργος Οικονόμου, παραχωρώντας δηλώσεις στο nikiamarousiou.gr, αναφέρθηκε στην αυριανή σημαντική αναμέτρηση της ομάδας μας στη Λαμία, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και ένα μικρό σχόλιο για τη φετινή χρονιά, που φτάνει στο τέλος της…

“Κάνοντας μία… μίνι αναδρομή στη χρονιά που σιγά-σιγά ολοκληρώνεται, θα έλεγα ότι ήταν μία σεζόν με πολλές διακυμάνσεις για εμάς, κύριο γνώρισμα της οποίας ήταν οι πάρα πολλοί τραυματισμοί που σταδιακά μας αποδυνάμωναν και δεν μας άφησαν να βρούμε ρυθμό και να αποδώσουμε αυτά που μπορούσαμε. Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν έμεινε παίκτης μας φέτος που να μην τραυματιστεί και να μην απουσιάσει από αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας! Παρ’ όλα αυτά, όντας οικογένεια, μείναμε “δεμένοι” στα δύσκολα και κάναμε το καλύτερο δυνατό για την επίτευξη του στόχου μας, έχοντας φυσικά και συμπαραστάτες μας πάντοτε τους ανθρώπους της διοίκησης.

Όσον αφορά στο αυριανό ματς με τον Έσπερο Λαμίας, δεν χωράει αμφιβολία ότι πρόκειται για μία απ’ τις καλύτερες και πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος, γεγονός που το αποδεικνύουν και τα αποτελέσματά της και το ρόστερ της. Ωστόσο, απ’ την πλευρά μας, δεν έχουμε να φοβηθούμε, αλλά ούτε και να χάσουμε τίποτα και είμαστε πανέτοιμοι να δώσουμε το 100% του εαυτού μας, ούτως ώστε να διεκδικήσουμε στο έπακρο τις πιθανότητες που μας αναλογούν για νίκη, κάνοντας… άλμα παραμονής. Άλλωστε, αποδείξαμε και στο παιχνίδι του α’ γύρου ότι μπορούμε απέναντι στον Έσπερο, όταν και είχαμε πανηγυρίσει τη νίκη απέναντί τους. Συν τοις άλλοις, γνωρίζουμε ότι πιθανή μας νίκη αύριο υπάρχει ενδεχόμενο να μας εξασφαλίσει την… πρόωρη παραμονή μας στην Γ’ Εθνική, εφόσον η Σαντορίνη επικρατήσει απέναντι στον Πανναξιακό, κάτι που μας δίνει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο για τον αυριανό αγώνα!”.