Οι βολές βρήκαν… στόχο και οι ιθύνοντες τον Χαρίλαο Τρικούπη ολοκλήρωσαν τη δέσμευσή τους. Οι 25 εύστοχες βολές των παικτών της ομάδας στα παιχνίδια με Καστοριά και Καρδίτσα έφεραν το ποσό των 250 ευρώ και με αυτά αγοράστηκαν τρόφιμα που δόθηκαν στο κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μεσολογγίου.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

“Ο Σύλλογος μας παρέδωσε σήμερα το πρωί τα τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου της Ι.Π.Μεσολογγίου που αντιστοιχούσαν στο ποσό των 250 ευρώ που συγκεντρώθηκαν από τις 25 εύστοχες βολές που πέτυχαν οι παίχτες μας στα παιχνίδια με τον Α.Σ.Καστοριάς και τον Α.Σ.Καρδίτσας.
Στην σημερινή παράδοση των τροφίμων παρέστησαν οι παίχτες του αντρικού μας τμήματος, ο προπονητής της ομάδας μας κ.Γιάννης Δημητριάδης, ο βοηθός του κ.Ηλίας Μούτσιος, ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου μας κ.Τάκης Παπαχρήστος, η γραμματέας κ.α Βασιλική Μπελέκου και το μέλος του Δ.Σ κ.Νάσος Βλάχος. Το Δήμο της Ι.Π.Μεσολογγίου εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος κ.Σπύρος Καρβέλης ο οποίος ευχαρίστησε θερμά το Σύλλογο μας ενώ ευχήθηκε στην ομάδα μας να έχει μια καλή και δημιουργική χρονιά πετυχαίνοντας τους στόχους που έχει θέσει”.