Οι διευκρινήσεις του Κορωπίου κι η πορεία των «στρατηγών»

koropi_vs_papagouΑπάντηση στις παροιμιακές φράσεις που εμπεριέχονται στην ανακοίνωση του Παπάγου δεν έδωσε το Κορωπί στη νέα ανακοίνωση που εξέδωσε. Μία ανακοίνωση που έχει χαρακτήρα διευκρινιστικό, όπως επισημαίνει και μέσω αυτής επιρρίπτει εκ νέου ευθύνες στους «στρατηγούς» για τα όσα διαδραματίστηκαν στο μεταξύ τους παιχνίδι. Όπως μάλιστα αναφέρεται στην ανακοίνωση οι σχέσεις των δύο συλλόγων έχουν διαταραχθεί ελέω της πορείας προς τα κάτω του Παπάγου κι αυτό δυσκολεύονται να διαχειριστούν οι «στρατηγοί», ενώ οι ιθύνοντες το Κορωπί θα συνεχίσουν να διεκδικούν την προστασία της ομάδας τους μέσω των νομίμων οδών και για το λόγο αυτό θα συναντηθούν και με τον πρόεδρο της ΚΕΔ
Αναλυτικά η νέα ανακοίνωση του Κορωπίου αναφέρει:
«Η επιτροπή μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Κορωπίου μετά τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο κλειστό Γυμναστήριου  του Ψυχικού  στην αναμέτρηση με την ομάδα του Παπάγου την Κυριακή 27 Οκτωμβρίου 2013 και επίσης για τη λανθασμένη παρουσίαση από αθλητικές ιστοσελίδες του μπάσκετ  του ρεπορτάζ του συγκεκριμένου αγώνα από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδος  μας, ως ανακοίνωση του Συλλόγου, αποφάσισε να διευκρινίσει τα εξής :
Η ιστορία και  η αξία της ομάδος του Παπάγου είναι αναγνωρίσιμη και αδιαπραγμάτευτη. Κανένας και τίποτα δεν μπορεί να ξεγράψει αυτό που έχει ήδη γραφτεί στο καλεντάρι του ελληνικού μπάσκετ. Παίκτες μεγάλης αξίας φόρεσαν το σήμα αυτό και μεγαλούργησαν μέχρι και τα παρκέ της Α1 κατηγορίας,  ενώ παράλληλα σύνδεσαν το όνομα τους και  με την ομάδα του Κορωπίου. Κουφός, Παγίδας, Λινοξυλάκης και τώρα ο coach Κονδύλης συντηρούν μία σχέση αξιών της ομάδος του Κορωπίου με αυτής του Παπάγου, μία σχέση που άρχισε να χαλάει όταν οι δύο ομάδες βρέθηκαν στο ίδιο επίπεδο. Δεν ανεβήκαμε εμείς αρκετά, δυσκολεύεται η ομάδα του Παπάγου να διαχειριστεί την δική της υπόθεση. Το γεγονός ότι υπήρξε ο Παπάγου μία μεγάλη ομάδα κάποτε στο παρελθόν  θα την ακολουθεί για πάντα, όμως δεν δίνει αυτό διαβατήριο στην αιωνιότητα. Θα πρέπει καθημερινά να αποδεικνύεις την υπόσταση σου, με μπασκετική αξία, με ήθος και αξιοπρέπεια. Δεν σταματάνε όλα στον βωμό του… ΚΑΠΟΤΕ!!
Ο Γυμναστκός Σύλλογος Κορωπίου οφείλει να προστατεύσει τους αθλητές του και την δική του πορεία  απέναντι στην οποιαδήποτε ιστορία και μεγάλη ομάδα του παρελθόντος . Ενάντια στο οτιδήποτε δυσφημίζει το άθλημα και το πνεύμα του αθλητισμού.
 Στο παιχνίδι με του Παπάγου είδαμε πράγματα και καταστάσεις που δεν είμαστε υπερήφανοι . Δεν τα είδαμε μόνο εμείς!!!! Το λυπηρό είναι ότι δημιουργήθηκαν απο αθλητές της ομάδος του Παπάγου και όχι από τον οποιονδήποτε ανεγκέφαλο. Το περιμέναμε, ήμασταν σίγουροι για έναν, δύο, δεν περιμέναμε αυτήν την συλλογικότητα, την σύμπνοια αυτή!!!!!
Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κορωπίου θα ακολουθήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες προστασίας της ομάδος  και για τον λόγο αυτό την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΚΕΔ κ. Νίκο Ζαβλανό στα γραφεία της Ελλήνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.
Υ.Σ : Θα είναι και ο Μαλτέζος εκεί για όποιον ενδιαφέρεται!!!».