«Οι μεγάλοι σύλλογοι στις δύσκολες στιγμές φαίνονται»

esperos_enwsiΗ Ένωση υποβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική, αλλά όπως αναφέρει με ανακοίνωσή της η ομάδα του Ιλίου, “οι μεγάλοι σύλλογοι φαίνονται στις δύσκολες στιγμές και μέσα από αυτές γιγαντώνονται”.

Η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ένωση Ιλίου επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς την διοίκηση και όλα τα μέλη της ομάδας του Ηρακλείου για τη φιλοξενία που επεφύλαξαν στην ομάδα μας στο προχθεσινό παιχνίδι.

Θέλουμε επίσης να συγχαρούμε το Ηράκλειο για τη νίκη του σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που έγινε μέσα σε αθλητικά πλαίσια, παρά την κρισιμότητά του, καθώς και τους αθλητές των δύο ομάδων για την άψογη αγωνιστική τους συμπεριφορά η οποία επιβραβεύτηκε στο τέλος του αγώνα με το καθολικό χειροκρότημα όλων των φιλάθλων.

Ευχόμαστε στην ομάδα του Ηρακλείου να επιτύχει την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Σε ότι αφορά την ομάδα μας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε το φίλαθλο κόσμο του Ιλίου για τη θερμή του συμπαράσταση όλα αυτά τα χρόνια και γνωρίζουμε ότι ο υποβιβασμός δεν είναι ευχάριστος, δεν ανταποκρίνεται στην αξία και δεν αρμόζει στην ιστορία μας. Όμως οι μεγάλοι σύλλογοι στις δύσκολες στιγμές φαίνονται και μέσα από αυτές γιγαντώνονται. Η επόμενη μέρα έχει πολύ δουλειά και θα είναι μία καινούρια αρχή για το σύλλογΟ».