«Οι παίκτες ανταποκρίνονται στις προκλήσεις»

maxhtes-peuka-xatzikiriakidis-chatzikiriakidisΟι Μαχητές Δόξας Πεύκων σημείωσαν τη νίκη της αγωνιστικής στο βόρειο όμιλο, ωστόσο ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης ξέρει καλά ότι η ομάδα του δεν έχει πετύχει απολύτως τίποτα ακόμα. Οχι στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. «Είμαστε σίγουρα ικανοποιημένοι από τη μέχρι τώρα παρουσία μας στο πρωτάθλημα, μιας και συνδυάζουμε την απόδοση και παρουσία μας στο γήπεδο με το αποτέλεσμα» λέει ο προπονητής των Πεύκων στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Και αν και το 2ο δεν αποτελεί αυτοσκοπό και δεν παίζει πρωταρχικό ρόλο στη σκέψη μας και το “θέλω” μας σαν ομάδα, σίγουρα η απόδοση και ο τρόπος που αγωνιζόμαστε με αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο. Αυτό γιατί οι παίκτες ανταποκρίνονται στις προκλήσεις, ξεπερνούν εμπόδια, πιστεύουν  στο πλάνο και δίνουν όλοι τον καλύτερο τους εαυτό μέσα από την διαδικασία της καθημερινής δουλειάς αλλά και της αφοσίωσης που δείχνουν στο παιχνίδι.

Όμως το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο, κάθε παιχνίδι για μας είναι μια νέα πρόκληση και μπροστά μας έχουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο που προέρχεται από δυο άτυχα αποτελέσματα και που θα πρέπει να μείνουμε πολύ συγκεντρωμένοι όλοι την εβδομάδα για να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες του παιχνιδιού».