Το κλειστό των Ποταμουδίων στην Καβάλα φιλοξένησε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι το βράδυ της Παρασκευής (17/6). Οι… παλιοί, εκείνοι που πριν από 21 χρόνια, το 1995 είχαν ανεβάσει τον Αστέρα Καβάλας στις εθνικές κατηγορίες, υποδέχθηκαν τους… νέους, τους παίκτες που έφεραν την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής!

asteras kavalas_omada 1995 omada 2015Η… κόντρα παλιών και νέων φυσικά δεν έγινε για να φανεί ποιος είναι καλύτερος, αλλά για να γιορτάσουν όλοι μαζί την ιστορική αυτή στιγμή του Αστέρα Καβάλας. Και φυσικά από την αναμέτρηση, κερδισμένος βγήκε ο σύλλογος! Οι στιγμές όλων όσοι βρέθηκαν στο κλειστό επιβεβαίωσαν το οικογενειακό κλίμα, που ήταν ο… οδηγός της ομάδας όλη τη χρονιά στο τοπικό πρωτάθλημα κι έδειξαν το δρόμο που θέλουν να συνεχίσουν να βαδίζουν.

Οι παλιοί και οι νέοι…

Οι δύο ομάδες που βρέθηκαν στο παρκέ του κλειστού των Ποταμουδίων ήταν ο Αστέρας 1995 κι ο Αστέρας 2016. Για την ομάδα του Αστέρα 1995 παρόντες ήταν οι Γανιάρης Άκης, Δαμιανίδης Μπάμπης, Χατζηαβραάμ Μάκης, Παπαδόπουλος Παντελής, Στεφανίδης Γιώργος, Βλάχος Μάριος, Πουλής Γιάννης και δικαιολογημένα απόντες οιΖαρωτιάδης Γιάννης, Βουδούρης Νίκος, Νικολαίδης Μάκης, Βαρώνας Γιάννης, Κουλουκάκης Τάσος, Κόντος Πέτρος, Μαργαριτόπουλος Τόλης, Στούπας Δημήτρης. Η ομάδα του Αστέρα 2016 αποτελούνταν από τους: Αθανασιάδη Δημήτρη, Παπαδόπουλο Λάζαρο, Μυτικόπουλο Χρήστο, Παπαζώτο Γιώργο, Ζωτίδη Μπάμπη, Μαρκόπουλο Στέργιο, Μπόζη Χριστόφορο, Μυζίου Φράνς, Μπακιρτζή Κώστα, Βερβελιθάνο Χρήστο, Ιωαννίδη Ευγένης και Μουζίκα Τραντάφυλο.
Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν ο παλαίμαχος ρέφερι Γιάννης Τσεβρεμές και ο νεαρός αθλητής του συλλόγου και επίδοξος διαιτητής Δημήτρης Αυγερινός.