Οι προβολείς θα είναι στραμμένοι στο Αγρίνιο

kastoria-agrinioTo μεν Αγρίνιο προέρχεται από μεγάλο ”διπλό” επί του Ερμή Αγιάς, η δε Καστοριά παραμένει αήττητη έπειτα από τρεις αγωνιστικές. Διόλου τυχαία λοιπόν η αναμέτρηση των δύο ομάδων στο ΔΑΚ Αγρινίου συγκεντρώνει πάνω της τα περισσότερα βλέμματα από το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στον βόρειο όμιλο της Β΄Εθνικής. Η κόντρα του Αγρινίου με την Καστοριά επισκιάζει το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας, χωρίς πάντως αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άλλες αμφίρροπες ή ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Ο αήττητος Ερμής Λαγκαδά θα προσπαθήσει να κάνει το 4-0 απέναντι στην νεοφώτιστη, πλην όμως ισχυρή Καρδίτσα, την ώρα που ο Ερμής Αγιάς θα επιχειρήσει να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών στη Χαλκιδική με αντίπαλο τον επικίνδυνο Πολύγυρο. Στην Ξάνθη η Ασπίδα θα υποδεχτεί τον Πιερικό Αρχέλαο και ο Γιώργος Ασημάκης θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του, σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι γηπεδούχοι δεν έχουν άλλα περιθώρια ήττας μετά το αρχικό 0-3.

Πολύ ενδιαφέρων παιχνίδι αναμένεται να γίνει και στο Πευκοχώρι, μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Χαρίλαου Τρικούπη, ενώ στον Εύοσμο ο Αίας θα προσπαθήσει να σημειώσει την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα απέναντι στο Ανατόλια. Στα υπόλοιπα δύο παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής η Γέφυρα θα αντιμετωπίσει τη ΧΑΝΘ και το Στρατώνι θα υποδεχτεί τον Φίλιππο Βέροιας.

Το πρόγραμμα του Βορείου ομίλου

Χρ. Χριστοδούλου 17.00 Ασπίδα Ξάνθ.-Πιερ. Αρχέλαος Δημάδης-Μπακάλης
ΔΑΚ Αγρινίου 17.00 Αγρίνιο-Καστοριά Γερακίνης-Φακίτσας
Πολύγυρου 17.00 Πολύγυρος-Ερμής Αγιάς Σιμητόπουλος-Φουτζήλας
ΔΑΚ Αγ. Παύλου 17.00 Πευκοχώρι-ΧΡ. Τρικούπης Ευφραιμίδης-Ντούρας
Γέφυρας 17.00 Γέφυρα-ΧΑΝΘ Λόρτος-Κοϊμτζόγλου
ΔΑΚ Ευόσμου 17.00 Αίας Ευόσμου-Ανατόλια Θεοδώρου-Τσιρτσιμάλης
Λαγκαδά 17.00 Ερμής Λαγκαδά-Καρδίτσα Τσιαπλής-Ταρενίδης Κ.
Αρναίας 17.00 Στρατώνι-Φίλιππος Βέροιας Ξέρας-Καρακώστας