Οι πρώτες αποχωρήσεις και ανανεώσεις στους Μαχητές

maxites doksas pefkonΣτους Μαχητές συνεχίζονται κανονικά οι προπονήσεις, ενώ παράλληλα κάνουν τα σχέδιά τους για τη δημιουργία του ρόστερ. Ο Λευτέρης Χατζηκυριακιδης μίλησε κατ΄ιδίαν με όλους τους παίκτες  κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς.

Ετσι, πραγματοποιήθηκαν και οι πρώτες ανανεώσεις με τον Άρη Ταρπάγκο, Γιώργο και Δημήτρη Απιδόπουλο να παραμένουν για ακόμα μία χρονιά στα Πεύκα. Αντίθετα,  παρελθόν αποτελούν οι Παύλος Σαββίδης, Σταύρος Μυλωνίδης και Αντώνης Δαβάνης.

Με τους υπολοίπους αθλητές έχουν γίνει συζητήσεις και αναμένονται σύντομα οι ανανεώσεις. Παράλληλα, δοκιμάζονται νέα παιδιά,  ενώ υπάρχουν και επαφές με άλλους τρεις παίκτες.

Η Διοίκηση των Πεύκων μας έκανε γνωστό το εξής: “Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε  τους τρεις παίκτες που αποχώρησαν (Μυλωνίδης, Σαββίδης και Δαβάνης)  καθώς η προσφορά τους ήταν σημαντική και συνετέλεσε στις επιτυχίες της ομάδας. Τα τελευταία 3 χρόνια που ήταν μαζί μας γίνανε και αυτοί μέλη της οικογενείας μας και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην μπασκετική αλλά και στην προσωπική τους ζωή”.