“Οι τυφλοί είδαν και οι μουγκοί μίλησαν!”, απαντάει το Κορωπί…

Με ένα video διάρκειας περίπου 7 λεπτών το Κορωπί παίρνει θέση αναφορικά με τα όσα αναφέρουν στον Ίκαρο Νέας Σμύρνης περί “βοήθειας” από τη διαιτησία για τη νίκη στο κλειστό της Αρτάκης. Οι ιθύνοντες το Κορωπί μάλιστα χρησιμοποιούν έναν εμφανέστατο ειρωνικό τόνο στο σχόλιο που συνοδεύει το σχετικό video, αναφέροντας ότι “… θα θέλαμε να βραβεύσουμε κάποια στιγμή του διαιτητές του αγώνα για την πολύτιμη συμβολή τους”, ενώ κλείνει το σχετικό σχόλιο “… οι τυφλοί είδαν και οι μουγκοί μίλησαν!”. Φυσικά το video του ματς έχει αποσταλεί όπως τονίζουν στην ΚΕΔ, προκειμένου να έχει γνώση της όλης κατάστασης.

Το σχόλιο του Κορωπίου

“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ και ταυτόχρονα να βραβεύσουμε κάποια στιγμή τους διαιτητές του αγώνα (Μαγκουνής-Πολυχρόνης) για την πολύτιμη συμβολή που είχαν ώστε να φτάσουμε στην δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας ανδρών στις 19/11/17.
Οι τυφλοί είδαν και οι μουγκοί μίλησαν!
Σας παραθέτουμε στο βίντεο που ακολουθεί τον τρόπο που μας βοήθησαν:
Υ.Γ. Το βίντεο ολοκλήρου του παιχνιδιού εχει σταλεί ήδη στην ΚΕΔ”.

Και το video που δημοσιοποίησε ο σύλλογος…

Ίκαρος Νέας Σμύρνης – ΓΣ Κορωπίου 69-76

Ίκαρος Νέας Σμύρνης – ΓΣ Κορωπίου 69-76 Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ και ταυτόχρονα να βραβεύσουμε κάποια στιγμή τους διαιτητές του αγώνα (Μαγκουνής-Πολυχρόνης) για την πολύτιμη συμβολή που είχαν ώστε να φτάσουμε στην δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής Κατηγορίας ανδρών στις 19/11/17.Οι τυφλοί είδαν και οι μουγγοί μίλησαν!Σας παραθέτουμε στο βίντεο που ακολουθεί τον τρόπο που μας βοήθησαν:Υ.Γ. Το βίντεο ολοκλήρου του παιχνιδιού εχει σταλεί ήδη στην ΚΕΔ

Publicerat av Γ.Σ. Κορωπίου den 20 november 2017

.

Διαβάστε ακόμη…