Οι Χανιώτες έχουν «αγκαλιάσει» τα τουρνουά 3Χ3

Πολύ μεγάλη αναμένεται να είναι η συμμετοχή και στο εφετινό τουρνουά 3Χ3 που θα πραγματοποιηθεί στην Κρήτη (Χανιά – 1 & 2 Ιουλίου), αφού ήδη, πολλοί είναι αυτοί, που έχουν συμπληρώσει τη φόρμα, προκειμένου να πάρουν μέρος.

Τα τουρνουά 3Χ3, διοργανώνουν ο ΠΣΑΚ, σε συνεργασία με την ΕΟΚ, τον ΕΣΑΚΕ, τους τοπικούς Δήμους και τις τοπικές ενώσεις, με την αμέριστη συμπαράσταση των συνδέσμων κριτών και διαιτητών, υπό την αιγίδα της ΓΓΑ.

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για μια ακόμη χρονιά, η Κρήτη θα φιλοξενήσει τουρνουά 3Χ3.
Το εφετινό τουρνουά στα Χανιά, έχει μια ιδιαιτερότητα,  καθώς θα διεξαχθεί λίγες ημέρες πριν το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων-ανδρών. Έτσι, θα αποτελέσει το καλύτερο ζέσταμα για τους φιλάθλους του μπάσκετ και όχι μόνο.
Είμαστε σίγουροι, ότι και εφέτος, ο κόσμος της Κρήτης θα αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια και για μια ακόμη φορά, θα δείξει την αγάπη του για το μπάσκετ. Αυτή η αγάπη, αποτελεί το μεγαλύτερο κίνητρο, για να γίνονται ξανά και ξανά τουρνουά στην Κρήτη. Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιούλιου, θα γεμίσουν μπασκέτες οι δρόμοι στα Χανιά και πραγματικά ο κόσμος θα το απολαύσει, όπως και πέρυσι”
, δήλωσε ο Πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ, Μαρκάκης Χαράλαμπος.

Για μία ακόμη χρόνια, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τουρνουά όσοι επιθυμούν, ανεξάρτητα από την ηλικία και το φύλο τους.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή ΔΩΡΕΑΝ, στη φόρμα που υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (http://www.psak.gr/archiki.html).