Οκλαλιώτης φεύγει, Τουλούμης έρχεται…

Η ήττα στην Κοζάνη από την Ελίμεια ήταν ένα αποτέλεσμα που προβλημάτισε την Χαλκηδόνα. Οι τρεις νίκες και οι 12 ήττες δεν αφήνουν πολλά περιθώρια στον σύλλογο, ο οποίος αποφάσισε να κινηθεί ώστε η ομάδα στην πορεία του πρωταθλήματος να δείξει μία καλύτερη εικόνα και ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία.

Ετσι, η διοίκηση αποφάσισε να… σοράρει την ομάδα αλλάζοντας τα ηνία. Ο Ανδρέας Οκλαλιώτης αποτελεί παρελθόν από το ανδρικό τμήμα της Χαλκηδόνας, ενώ ο αντικαταστάτης έχει ήδη βρεθεί. Ο Γιώργος Τουλούμης θα βρίσκεται στον πάγκο το επερχόμενου αγώνα με τους Τιτάνες Παλαμά. Ο Τολούμης γνωρίζει καλά την ομάδα καθώς έχει διατελέσει προπονητής της κατά το παρελθόν,ε ενώ στα θετικά συγκαταλέγεται πως γνωρίζει τους περισσότερους παίκτες καθώς με κάποιους έχει συνεργαστεί ξανά. 

Και επειδή έπειτα από έξι συνολικής χρόνια παρουσίας έχουν δημιουργηθεί ισχυροί δεσμοί ο Οκλαλιώτης δεν αποχωρεί εντελώς από την ομάδα  καθώς κρατά τη θέση στο παιδικό τμήμα του συλλόγου, ενώ στο αντρικό θα έχει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή.