«Ολα κρίθηκαν στην σφυρίχτρα»

Ο Αρης Θήβας έχει έντονα παράπονα από το διαιτητικό δίδυμο της αναμέτρησης με τον Αρογναύτη και συγκεκριμένα, διαμαρτύρονται για το τρίποντο του Ηλία Ανέστη 2.6 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη το οποίο όμως καταμετρήθηκε ως δίποντο, ενώ ανέφεραν πως «όλα κρίθηκαν στην σφυρίχτρα». 

Αναλυτικά:

««Μια εικόνα λέει όσα λένε χίλιες λέξεις, εδώ το τρίποντο του ΗΛΙΑ ΑΝΕΣΤΗ στα 2,6 δευτερόλεπτα που έδινε το προβάδισμα στην ομάδα μας με 72-71 που όμως μέτρησε για δυο.
Κατόπιν έγινε το δις εξαμαρτείν από τον κύριο Ξυλα ο οποίος χρέωσε με τεχνική ποινή τον πάγκο μας για τους πανηγυρισμούς εφαρμόζοντας το γράμμα του νόμου και όχι το πνεύμα του νόμου όπως συνηθίζεται ακόμα και σε πολύ υψηλό επίπεδο για αυτές τις περιπτώσεις.
Η ζυγαριά με την βοήθεια του κυρίου Ξυλα έγειρε ξεκάθαρα προς το μέρος της αντιπάλου μας και όλα κρίθηκαν στην σφυρίχτρα.
Δεν θα σταθούμε στις δικές μας σκέψεις και στην οργή των φιλάθλων και των χορηγών μας αλλά στο έγκριτο ρεπορτάζ και το βίντεο του ΣΤΑΡ ΛΑΜΙΑΣ, το οποίο κάλυπτε τηλεοπτικά τον αγώνα και αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα των γεγονότων.
Ολα αυτά μας δίνουν τροφή για σκέψη αν κάποιοι πιστεύουν ότι περισσεύουν κάποιες επαρχιακές ομάδες στην Γ Εθνική.
Αραγε αυτοί είναι υπερήφανοι για την πορεία του αθλήματος ή μήπως να αισθανθούν ΝΤΡΟΠΗ!!!
Εμεις κάθε αδικία θα την δημοσιοποιούμε για ενημέρωση του φιλάθλου κοινού από εκεί και πέρα, νιπτουμε τας χείρας μας για τα όσα συμβαίνουν στο άθλημα….
Σας παραθέτουμε το link με το ρεπορτάζ του ΣΤΑΡ ΛΑΜΙΑΣ». 

Με νέα ανακοίνωση ενημέρωσαν πως η ομάδα  κατέφυγε στην ΚΕΔ και την ΕΟΚ.

«Το mail που εστάλη από την διοίκηση της ομάδας μας προς την Ε.Ο.Κ και την Κ.Ε.Δ συνοδευόμενο από το σχετικό βίντεο προς αποκατάσταση της νομιμότητας.

Σας παραθέτουμε το παρακάτω βίντεο με τα τελευταία 2,6 δευτερόλεπτα όπου έχουμε ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος.
Καταρχήν το τρίποντο του παίκτη μας Ηλια Ανεστη ορθά η γραμματεία το βάζει για 3 πόντους, οι διαιτητές δείχνουν 2 και την ώρα της επαναφοράς της μπάλας από τους αντιπάλους μας και πριν ο παίκτης εντός αγωνιστικού χώρου πιάσει την μπάλα και η μπάλα γίνει ζωντανή ο διαιτητής σταματάει τον αγώνα για να σπεύσει στην γραμματεία προς διόρθωση του σκορ.
Μετα από την φραστική παρέμβαση του διαιτητή των φιλοξενουμένων και αφού έχει διορθώσει το καλάθι όπως εκείνος πίστευε σωστά 2 αντί για 3 πόντους γυρνάει και δίνει τεχνική ποινή στον πάγκο μας γιατί οι παίκτες του πάγκου μας εμπόδισαν την επίθεση της αντιπάλου ομάδας.
Εδω υπάρχει ξεκάθαρα αλλοίωση του αποτελέσματος αφενός μεν γιατί το καλάθι του ΑΝΕΣΤΗ ΗΛΙΑ είναι ξεκάθαρα 3 πόντων και αφετέρου γιατι ενώ δεν υπήρχε ζωντανή μπάλα τιμωρήθηκε ο πάγκος μας για παρεμπόδιση της επίθεσης του αντιπάλου.
Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας προς αποκατάσταση της νομιμότητας».