Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το camp του Ηρακλή

iraklis-camp3Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το basketball camp του Ηρακλή. Πολλοί νέοι αθλητές του Ηρακλή και όχι μόνο είχαν την ευκαιρία να βελτιώσουν κομμάτια της ατομικής τεχνικής τους αλλά και της φυσικής τους κατάστασης στις εγκαταστάσεις του Ιβανωφείου σ’ ένα καθημερινό τετράωρο.

Τη δεύτερη μέρα του καμπ, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής (προπονητής της αντρικής ομάδας του Ηρακλή) με παρόντες τους παίχτες της αντρικής ομάδας αλλά και τον αντιπρόεδρο του τμήματος μπάσκετ Σάκη Αποστολίδη χαιρέτισε τους μικρούς αθλητές, χαρίζοντας τους πολύτιμες συμβουλές και απαντώντας σε ερωτήματα των μικρών αθλητών.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας Γιάννης Δαμαλής τόνισε: “Είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι γιατί ύστερα από αρκετά χρόνια πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τόσο η Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ακαδημίας όσο και το καμπ που μόλις τελείωσε. Η τόσο μεγάλη συμμετοχή ήταν κάτι που σημαίνει ότι κερδίζουμε συνεχώς την εμπιστοσύνη του μπασκετικού κόσμου στην πόλη μας.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον coach Αλεξανδρή για τη βοήθεια και τις πολύτιμες οδηγίες του. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά με πλάνο και στόχους σε κάτι που μόλις τώρα αρχίζει να λειτουργεί σωστά”.

iraklis-camp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

iraklis-camp2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

iraklis-camp4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

iraklis-camp5