giannoulisΟι συζητήσεις ανάμεσα στον Γιάννη Γιαννούλη και τον Ηρακλή ήταν σε προχωρημένο σημείο σήμερα όμως επήλθε και η οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Με την συμμετοχή του πολύπειρου καλαθοσφαιριστή στην ομάδα της Γ΄ Εθνικής η ομάδα της Κοζάνης ενισχύεται σε πολύ μεγάλο βαθμό αφού ο 38χρονος σέντερ θα μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα με τις πολύτιμες εμπειρίες που έχει αποκτήσει αγωνιζόμενος σε υψηλό επίπεδο σε συλλογικό επίπεδο αλλά και στην Εθνική Ελλάδος. 
Ο νέος παίκτης του Ηρακλή αγωνίστηκε αρχικά στην Καρδίτσα για να μετακινηθεί το 1994 στον ΠΑΟΚ στον οποίο έπαιξε επτά χρόνια και με τον οποίο κατέκτησε 2 Κύπελλα Ελλάδας (1995,1999) ενώ έφτασε και στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων το 1996. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Παναθηναϊκός με τον οποίο έναν χρόνο αργότερα το 2002, πανηγύρισε την κατάκτηση της Ευρωλίγκα. 

Ο Γιάννης Γιαννούλης αγωνίστηκε επίσης στο CBA στην άλλη άκρη του Ατλαντικού όπως επίσης, στην Ουνικάχα Μάλαγα, την Κίεβ Μπάσκετ, την Κάχα Σαν Φερνάντο, τον Πανιώνιο και τον Άρη Θεσσαλονίκης αλλά και την ΑΕΛ της Κύπρου. Κάποια στιγμή πριν περίπου τέσσερα χρόνια είχε ανακοινώσει ότι θα σταματούσε από την ενεργό δράση αλλά πολλές φορές οι συγκυρίες και οι προτάσεις που μας προκύπτουν μας κάνουν και αλλάζουμε γνώμη, ακόμη και σε αποφάσεις ζωής…

Περισσότερες λεπτομέρειες στο αυριανό μας ρεπορτάζ …