«Ουδεμία ευθύνη φέρει ο Σύλλογος για την αφαίρεση των λαβάρων»

Απάντηση σχετικά με την απουσία των λάβαρων των επιτυχιών του συλλόγου από την οροφή του Κλειστού Γυμναστηρίου του Αγίου Θώμα έδωσε το Μαρούσι, αναφέροντας μεταξύ άλλων, ότι δεν φέρει ευθύνη η διοίκηση.

Η ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια αναρτήσεων στο διαδίκτυο που αφορούν υποτιθέμενη αντιπαράθεση των φιλάθλων και της Διοίκησης του Γ.Σ. Αμαρουσίου, σε ότι αφορά την αποθήκευση των λαβάρων επιτυχιών της ανδρικής ομάδας Καλαθοσφαίρισης του Συλλόγου και την μη επί του παρόντος ανάρτησή τους στην οροφή του Κλειστού Γυμναστηρίου του Αγίου Θώμα, γνωρίζονται τα εξής:

1. Ουδεμία ευθύνη φέρει ο Σύλλογος μας για την αφαίρεση των λαβάρων από την οροφή του γηπέδου.
2. Η κατάσταση αυτή δημιουργήθηκε λόγω προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αμαρουσίου, στο οποίο ανήκει το γήπεδο, που αφορούσε ηλεκτρολογικές βελτιώσεις του κτιρίου.
3. Ενεργά μέλη του Συλλόγου και της Επιτροπής Καλαθοσφαίρισης βρίσκονται σε συνεννόηση με την αρμόδια Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου για την όσο το δυνατό συντομότερη επανάρτηση των λαβάρων σε συγκεκριμένο χώρο εντός του γηπέδου και εφόσον αυτό είναι εφικτό πριν το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ανδρικής μας ομάδας την προσεχή Κυριακή 13.10.2019.

Γ.Σ. Αμαρουσίου».