«Ο Αίαντας δεν θα δεχτεί από κανέναν να μπει σε θέση εκβιασμού και απειλών»

Εσωτερικό θέμα έχει προκύψει στον Αίαντα Ευόσμου, μετά τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας, Φοίβου Γυμνόπουλου στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. 

Ο προπονητής του συλλόγου κάνει λόγο για άνθρωπο ο οποίος τον στοχεύει μεθοδικά ώστε να απομακρυνθεί από την ομάδα, ζητώντας από τη διοίκηση μία ξεκάθαρη απάντηση, ενώ με τη σειρά του ο Αίαντας απάντησε πως δεν πρόκειται να επιτρέψει σε κανέναν να μπει σε παιχνίδια. 

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του συλλόγου μας μένει άναυδη και πιάνεται εξ απίνης με τις δηλώσεις του προπονητή της Φοίβου Γυμνοπουλου και βρίσκεται προ τετελεσμένων γεγονότων όσον αφορά την έκβαση της συνεργασίας με τον σύλλογο καθώς ο προπονητής μας είχε την αμέριστη στήριξη μας, παρ’ ότι τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα. Παρ’ όλα αυτα ο Άιαντας ήταν είναι και θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα σωματεία της Θεσσαλονίκης και δεν θα δεχτεί από κανέναν να μπει σε θέση εκβιασμού και απειλών ιδιαίτερα όταν με δόλιο τρόπο εμπλέκουν και την οικογένεια του δλδ τα παιδιά του συλλόγου. Η διοίκηση δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να “φανεί” άβουλη και να μπει σε παιχνίδια εντυπώσεων για κανενός τα συμφέροντα».

Οι δηλώσεις του Φοίβου Γυμνόπουλου: «Το τελευταίο διάστημα η ομάδα πέραν των σοβαρών τραυματισμών που είχε, δέχεται κ στοχευμένη επίθεση καθημερινά που αποδεκτή έχει εμένα, το προπονητικό team κ κατά επέκταση τους παίκτες της ομάδας από άνθρωπο γύρω απ την ομάδα οποίος έχει σαν στόχο την απομάκρυνση μου.
Κύριοι την δουλειά μου όλοι την ξέρουν στον σύλλογο αυτά τα χρόνια καθώς κ την ακαιραιότητα του χαρακτήρα μου «η λάσπη δε κολλάει παντού» όσο κ όπου κ να την ρίξετε….
Οι συνεργάτες μου κ εγώ προσπαθήσαμε με σκληρή δουλειά να οργανώσουμε κ να λειτουργήσουμε με ευπρέπεια κ επιτυχίες τα τμήματα του συλλόγου.. Αισθανόμαστε ευθύνη απέναντι σε όλα τα τμήματα κ τις ακαδήμιες μπάσκετ του ΑΙΑ που γονείς κ παιδιά μας δείξανε αγάπη κ εμπιστοσύνη….
Καλούμε την δοιήκηση να πάρει μια απόφαση ή να φύγουμε με περηφάνια όπως ήρθαμε ή να μείνουμε κ να κάνουμε την δουλειά μας απερίσπαστα χωρίς τρικλοποδιές κ εμπόδια !!!!».