albanisΤον Ρούλη Αλμπάνη ανακοίνωσε χθες ο Μαντουλίδης ως τον αντικαταστάτη του Απόστουλου Καραμανώλη ο οποίος παραιτήθηκε μετά την ολοκλήρωση της 8ης αγωνιστικής.Ο νέος τεχνικός των Εκπαιδευτηρίων έχει συνεργαστεί με πολλές ομάδες της κατηγορίας και γνωρίζει τις δυσκολίες της κατηγορίας&αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την νέα του ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο ΜΑΣ Μαντουλίδης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ρούλη Αλμπάνη ως πρώτου προπονητή στα τμήματα ανδρών και εφήβων του συλλόγου. Ο νέος τεχνικός θα έχει πολύτιμο συνεργάτη τον Μανώλη Σουανίδη που παραμένει στη θέση του. Στις πρώτες του δηλώσεις ο Ρούλης Αλμπάνης τόνισε τα εξής:  

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω σε έναν γνώριμο σε μένα χώρο, καθώς ήμουν για πέντε χρόνια αθλητής του συλλόγου και άλλα τόσα δάσκαλος στα Εκπαιδευτήρια. Πιστεύω ότι είναι ευλογία για κάθε προπονητή, να δουλεύει σε τέτοιες εγκαταστάσεις και με τόσο νεαρούς σε ηλικία αθλητές. Η ομάδα είναι ιδιαίτερα πειθαρχημένη και αυτό που μας ενδιαφέρει πρώτιστα είναι η ατομική βελτίωση του κάθε παίκτη και κατά δεύτερο λόγο να πετύχουμε τον στόχο, που είναι η παραμονή στη Γ΄ Εθνική κατηγορία».