Ο απολογισμός της σεζόν από τον Χαρίλαο Τρικούπη

Συνέντευξη Τύπου παρέθεσε ο Χαρίλαος Τρικούπης κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς ενώ αναφέρθηκαν και στην επόμενη σεζόν η οποία βρίσκει την ομάδα του Μεσολογγίου.

Η πρόεδρος του συλλόγου Βασιλική Μπελέκου πήρε πρώτη το λόγο ευχαριστώντας τους χορηγούς, καλώντας τους να είναι και την επόμενη χρονιά κοντά στην ομάδα, αλλά και τον κόσμο ο οποίος είναι η κινητήριος δύναμη. Παράλληλα, τόνισε ότι ο σχεδιασμός έχει ξεκινήσει ήδη με τον Δήμο να στέκεται στον πλευρό της ομάδας.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Δημητριάδης αναφέρθηκε σε μία χρονιά η οποία ήταν ανώτερη των προσδοκιών και πως είναι περήφανοι πως το Μεσολόγγι έχει γίνει μπασκετούπολη αλλά το θέμα είναι να τη διατηρήσουν. Ωστόσο τόνισε πως η απόσταση από τη Γ΄εθνική στη Β΄είναι μικρότερη από ότι εκείνη της Β΄στην Α2 καθώς πρόκειται για μία δύσκολη κατηγορία.  Οσον αφορά το σχεδιασμό, ανέφερε πως στόχος της ομάδας είναι να κρατήσει τον κορμό, αν και χρειάζεται μεγαλύτερο ροτέισιον η κατηγορία, ενώ η ομάδα στοχεύει πάντα και στα νέα παιδιά, ενώ ευχαρίστησε τον σύλλογο που θα του δώσει την ευκαιρία να κοοουτσάρει τον Χαρίλαο Τρικούπη στην Α2.

Τέλος, ο Ντίνος Σταυρόπουλος αναφέρθηκε και αυτός στην υποστήριξη του κόσμο, αλλά και για το μέλλον του στην ομάδα, τονίζοντας πως νιώθει γεμάτος από τη σεζόν που πέρασε.