Ο Βασίλης Μασάδης πρώτη μεταγραφική κίνηση του ΚΑΟΔ

Με στόχο να παίξει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο στις εθνικές κατηγορίες ξεκινά ο ΚΑΟΔ το “χτίσιμο” του ρόστερ για την συμμετοχή του στη Γ’ εθνική. Οι ιθύνοντες το δραμινό σύλλογο έχουν δώσει στον προπονητή Νίκο Γεωργιάδη το… πράσινο φως για να δημιουργηθεί το σύνολο που θα βοηθήσει ώστε η ομάδα να παίξει αυτόν τον ρόλο. Κάτι που αποκαλύπτει ο Έλληνας προπονητής.

“Πρέπει να χτίσουμε μια ομάδα που θα είναι και πάλι ανταγωνιστική και πάλι θα έχει ως στόχο το πρωτάθλημα. Θεωρούμε ότι καθήκον μας, δικό μου ως προπονητή, αλλά και της διοίκησης, είναι να συνεχίσουμε τον πρωταθλητισμό. Όλοι αυτοί οι παίχτες που είχαμε φέρει το καλοκαίρι, είχαν έρθει για να αλλάξουμε κατηγορία και να συνεχίσουμε σε επόμενη κατηγορία με αυτούς πρωταγωνιστές. Και νομίζω ότι κάπως έτσι πρέπει να συνεχίσουμε”, σχολίασε μιλώντας στην “Εργασία… συν”, ενώ επιβεβαίωσε ότι ο Βασίλης Μασάδης είναι και το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

“Είναι ένα δικό μας παιδί, ένα παιδί από τη Δράμα, ένα παιδί που πιστεύουμε πάρα πολύ σε αυτόν. Φέτος η συνεργασία μας θα είναι πολύ καλή και θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ομάδα”, σχολίασε, ενώ όπως αποκάλυψε στόχος είναι ο… επαναπατρισμός και άλλων παικτών από τη Δράμα που αγωνίζονται εκτός πόλης. “Να τους φέρουμε κοντά, να τους φέρουμε σε εμάς. Πάνω σε αυτό το πλάνο κινούμαστε”.

Από την πλευρά του Βασίλης Μασάδης μιλώντας κι αυτός στην “Εργασία… συν” μίλησε για τον “επαναπατρισμό” του. “Έχει δημιουργηθεί ένα πλάνο το οποίο ελκύει κάθε Δραμινό παίκτη, με σκοπό την επιστροφή της ομάδας εκεί που ανήκει”.