Ο Γιάννης Κουζέλογλου κάτοικος Βελιγραδίου

kouzeloglouΟ Μαντουλίδης δεν έχει άδικα την φήμη ως ενός από τα καλύτερα “φυτώρια” ταλέντων και μάλιστα μεγάλων. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που έχουμε δει παίκτες του Εκπαιδευτηρίου να διαπρέπουν στις Εθνικές κατηγορίες και ιδίως στην Α1, τα μεγάλα “σαλόνια” του ελληνικού μπάσκετ. 

Αυτή τη φορά όμως ένα από τα “παιδιά” της ομάδας της Θεσσαλονίκης προχώρησε ακόμη παραπέρα και μάλιστα εκτός ελληνικής επικράτειας! Ο Γιάννης Κουζέλογλου θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του και θα διεκδικήσει τα όνειρα του για μια καριέρα χωρίς σύνορα, στη γειτονική Σερβία και μια εκ των καλύτερων ομάδων της πρωτεύουσας της Παρτιζάν Βελιγραδίου. 

Η ανακοίνωση, από πλευράς Μαντουλίδη όλο περηφάνια και ευχαρίστηση για το λαμπερό, όπως διαγράφεται, μέλλον ενός δικού του παιδιού αναφέρει τα εξής: 

“Ο ΜΑΣ Μαντουλίδης ανακοινώνει τη συμφωνία με την Παρτίζαν Βελιγραδίου, μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, για τη μεταγραφή του καλαθοσφαιριστή του σωματείου Γιάννη Κουζέλογλου.

Ο Γιάννης Κουζέλογλου ξεκίνησε την αθλητική του διαδρομή πριν από 7 χρόνια στο ΜΑΣ Μαντουλίδης. Αγωνίστηκε σε όλα τα τμήματα του σωματείου, μίνι, προπαιδικό, παιδικό, εφηβικό, ανδρικό, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο. Αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας με τη Σχολική Ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη το 2013 και κατέκτησε την τρίτη θέση πανελλήνια με την Εφηβική Ομάδα του ΜΑΣ Μαντουλίδης το 2012. Παράλληλα συμμετείχε στις Εθνικές Ομάδες Εφήβων και Νέων Ανδρών. Είναι ο πρώτος Έλληνας καλαθοσφαιριστής που θα φορέσει τη φανέλα της Παρτιζαν.

Συγχαίρουμε τον αθλητή μας για την εξαιρετική του επιτυχία. Είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτόν και του ευχόμαστε να πετυχαίνει πάντα τους στόχους του, δικαιώνοντας τις προσπάθειές του κι όσους τον εμπιστεύονται”