Ενα δυνατό όνομα προσέθεσε στο ρόστερ της η ΜΕΝΤ κάνοντας δικό της τον Γιάννη Γιαννούλη. Οι θεσσαλονικείς στην προσπάθεια τους να επιστρέψουν στις εθνικές κατηγορίες απέκτησαν τον έμπειρο σέντερ ο οποίος αναμένεται να ενισχύσει ιδιαίτερα. 

Η ανακοίνωση:

«Σε σημαντική ενίσχυση της ομάδας προχώρησε η ομάδα της ΜΕΝΤ με την προσθήκη του Γιάννη Γιαννούλη. Ο πολύπειρος  παίκτης ήρθε σε συμφωνία με τον Πρόεδρο της ΜΕΝΤ κ. Μπουλιώνη Κωνσταντίνο και έτσι θα ενισχύσει την προσπάθεια της Ένωσης, στην πρώτη σεζόν επιστροφής της ομάδας, στις Εθνικές κατηγορίες.

Η Διοίκηση τον καλωσορίζει στην οικογένεια της ΜΕΝΤ και του εύχεται να είναι υγιής και να προσφέρει τα μέγιστα στην Ένωση.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε στο Τορόντο. Πρώτη του ομάδα ήταν Φιλαθλητικός Καρδίτσας, όπου και ζούσε από τη μικρή του ηλικία. Το 1994 αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ με τον οποίο κατέκτησε 2 Κύπελλα Ελλάδας (1995,1999). Ήταν φιναλίστ του Κυπέλλου Κυπελλούχων το 1996. Το 2001 μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό. Με τον Παναθηναϊκό κατέκτησε το 2002 την Ευρωλίγκα. Την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στην NBA Development League με την Χάντσβιλ Φλάιτ. Τη σεζόν 2003-2004 αποκτήθηκε από τον Πανιώνιο και στο τέλος της κανονικής περιόδου μετακόμισε στην Ουνικάχα Μάλαγα. Τη σεζόν 2004-2005 αναδείχθηκε πρωταθλητής Ουκρανίας με την Κίεβ Μπάσκετ, την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στην Κάχα Σαν Φερνάντο και τη σεζόν 2006-2007 στον Άρη. Επέστρεψε στον Πανιώνιο για 2 χρόνια και ακολούθως βρέθηκε στην ΑΕ Λεμεσού.

Με την Εθνική Ελλάδος έχει αγωνιστεί 62 φορές και έχει σημειώσει 340 πόντους. Έχει κατακτήσει την 4η θέση στο Ευρωμπάσκετ 1997 και έχει συμμετάσχει στο Ευρωμπάσκετ 2001. Έχει ακόμα κατακτήσει με την Εθνική παίδων το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ Παίδων το 1993».