Ο Τάσος Δήμας είναι από σήμερα και επίσημα παίκτης του Αρη όπως πρώτοι σας ενημερώσαμε για το ενδεχόμενο αυτό στις 22/07!
Ο ταλαντούχος καλαθοσφαιριστής προπονούταν τις τελευταίες μέρες μαζί με τους παίκτες του Βαγγέλη Αλεξανδρή και με ένα μόνο μικρό δείγμα του ταλέντου του και τη μεγάλη διάθεση για δουλειά κατάφερε να «πείσει» τον έμπειρο τεχνικό και τη διοίκηση των «κιτρίνων» ότι του αξίζει μια θέση στο ρόστερ της νέας χρονιάς και η μεγάλη μεταγραφή που ήθελε είναι πλέον γεγονός.

Ο νέος παίκτης των «κιτρίνων» είναι γκαρντ, έχει ύψος 1.96 και γεννήθηκε το 1988. Τη περασμένη αγωνιστική περίοδο έκανε μια πολύ καλή χρονιά παίζοντας ρόλο πρωταγωνιστικό στον Μέγα Αλέξανδρο και το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.

Μπορεί να είναι νεαρός, αλλά με τον ενθουσιασμό του, τη πολύ καλή επαφή που έχει με το καλάθι, τη ταχύτητα του αλλά και τη σκληρή δουλειά στο πλάι ενός από τους πιο έμπειρους και επιτυχημένους προπονητές όπως ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο Τάσος Δήμας μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό κομμάτι στο «χτίσιμο» ενός νέου κορμού ελλήνων παικτών του κίτρινου (αν και «πληγωμένου» )«αυτοκράτορα».