Ο Δημήτρης Τσακίρης ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας…

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά τον …γάμο του με τον Πανερυθραϊκό ο Δημήτρης Τσακίρης ντύθηκε κυριολεκτικά γαμπρός! Ο 28χρονος γκαρντ έβγαλε την αθλητική του φόρμα, άφησε παράμερα τη… «σπυριάρα», φόρεσε το γαμπριάτικο κοστούμι του κι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας όπου ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του Γεωργία στο πανέμορφο εκκλησάκι των Αγίων Αναργύρων στην Αίγινα.

Αρκετοί φίλοι του ζεύγους παραβρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 22 Ιουλίου στο νησί του Αργοσαρωνικού, ανάμεσά τους πρώην προπονητές και συμπαίκτες του Τσακίρη, οι οποίοι κατέχουν σημαντική θέση στην καρδιά του. Μα πάνω από όλα τους θεωρεί φίλους.

Το infobasket.gr εύχεται στον Δημήτρη και στη Γεωργία βίον ανθόσπαρτον με αγάπη, κατανόηση, σεβασμό, αφοσίωση ο ένας στον άλλο και σύντομα τα χαμόγελά τους να συνοδεύονται και από παιδικά χαμόγελα.

 

* Οι φωτογραφίες είναι από το προσωπικό προφίλ του αθλητή στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης όπως κι από φίλους του γαμπρού που παραβρέθηκαν εκεί και μας έκαναν την τιμή να μας τις αποστείλουν. Τους ευχαριστούμε θερμά.

Του Ιωάννη Νοταρά