Ο Εργοτέλης εύχεται περαστικά στον Κομψέλη

kompselisΈνα δυνατό φιλικό έδωσε σήμερα το απόγευμα (17/3) ο Εργοτέλης στο Λίντο, με αντίπαλο το Δειλινό. Ο τεχνικός της κριτικής ομάδας, Γιώργος Μακράκης μη θέλοντας να αφήσει για δυο ολόκληρες εβδομάδες τους παίκτες του χωρίς παιχνίδι, κανόνισε να τους δοκιμάσει απέναντι σε έναν από τους διεκδικητές του εισιτηρίου για τη Γ’ εθνική από την ΕΚΑΣΚ.

Μοναδικός απών από την φιλική αναμέτρηση ήταν ο αρχηγός των “κιτρινόμαυρων’ Βασίλης Κομψέλης, ο οποίος το πρωί της δευτέρας ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με μεγάλου κυβισμού μηχανή του. Ευτυχώς ο σέντερ των κρητικών διέφυγε τα χειρότερα, παρόλα αυτά θα χρειαστεί αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα για ανάρρωση. Μάλιστα οι διοίκηση του συλλόγου βρέθηκε από τις πρώτες κιόλας ώρες στο πλευρό του ενώ εξέδωσε ανακοίνωση για το συγκεκριμένο περιστατικό, η οποία αναφέρει:

«Όλη η οικογένεια του “Γ.Σ.ΕΡΓΟΤΕΛΗ” ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον αρχηγό της ομάδας μας Βασίλη Κομψέλη (μετά το τροχαίο ατύχημα) και να επιστρέψει γρήγορα υγιής και δυνατός στα γήπεδα . Με εκτίμηση, Επιτροπή Μπάσκετ Γ.Σ. Εργοτέλη».