Ο Εσπερος πήρε Γκαϊντάσοφ και Ευστρατίου, ανανέωσε με Θεοδοσίου

Η ενίσχυση στον Εσπερος συνεχίζεται, ολοκληρώνοντας σιγά σιγά το… παζλ εν όψει της νέας σεζόν. Ετσι, η ομάδα της Καλλιθέας προχώρησε στην απόκτηση του Αλέξανδρου Γκαϊντάσοφ, προσθέτοντας εμπειρία στο δυναμικό της,  ενώ πήρε και τον νεαρό, Κώστα Ευστρατίου. Παράλληλα, ανακοίνωσε πως ο Γιόβαν Θεοδοσίου, θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του συλλόγου και την επόμενη σεζόν.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΠΟΚ Εσπερος ανακοινώνει την ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της για 2η χρονια με τον Γιόβαν Θεοδοσίου καθώς και την μεταγραφή δυο παικτών που ταιριάζουν απόλυτα στην αγωνιστική φιλοσοφία και το στυλ της ομάδας του κοουτς Μάντζαρη.

Ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ Αλέξανδρου Γκαϊντάσοβ , ο οποίος μπορεί να παίξει κάλλιστα και σέντερ, αγωνίστηκε τη σεζόν που μας πέρασε στον Μανδραικό και έχει περάσει από τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, τον Πανερυθραϊκό, ενώ πλέον είναι έτοιμος να μετακομίσει στην περιοχή της Καλλιθέας.

Ο Κωνσταντίνος Ευστρατίου ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Ευρυάλης συνέχισε στον Τρίτωνα (2016-2017) έχει αγωνιστεί στον Πόλις Καλλιθέας (2017-18) και πέρυσι αγωνίστηκε στον ΑΣΕ Δούκα.
Πρόκειται για έναν ταλαντούχο αθλητή που θα ενισχύσει και αυτός την περιφερειακή γραμμή του Εσπέρου.

Τους ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες στην αθλητική και προσωπική τους διαδρομή».