treno isapΗ ένσταση που κατέθεσε ο Οίακας Ναυπλίου μετά το τέλος του ματς με τη Νέα Ιωνία για την καθυστερημένη άφιξη του γιατρού στο γήπεδο, δεν… πολυάρεσε στους ιθύνοντες τον σύλλογο της Ν. Ιωνίας, που φρόντισαν να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις-εξηγήσεις για την συγκεκριμένη καθυστέρηση. Με ανακοίνωσή της η Ν. Ιωνία ξεκαθαρίζει ότι η συγκεκριμένη καθυστέρηση οφείλεται σε πρόβλημα του ηλεκτρικού συρμού με τον οποίο ο γιατρός μετέβαινε στο γήπεδο και παράλληλα στέλνει και το μήνυμα πως οι αγώνες κερδίζονται εντός του παρκέ κι όχι εκτός αυτού.

Η ανακοίνωση της Ν. Ιωνίας αναφέρει: «Σχετικά με την ένσταση κατά του κύρους του αγώνα, για την καθυστερημένη άφιξη του ιατρού, θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο ότι η καθυστέρηση του ιατρού οφείλεται σε πρόβλημα που δημιουργήθηκε στον ηλεκτρικό συρμό με τον οποίο ερχόταν, και είχε ως αποτέλεσμα ο συρμός να αποβιβάσει τον κόσμο στην Αττική. Αποτέλεσμα αυτού, και εφόσον είχε ενημερωθεί ο κομισάριος του αγώνα ότι θα υπάρξει ολιγόλεπτη καθυστέρηση, ήταν να καθυστερήσει η άφιξη του ιατρού στο γήπεδο. Έχουμε μάθει στην πολυετή ιστορία μας οι αγώνες να κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στις δικαστικές αίθουσες. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Οίακα, όπως και στην δική μας, στον δύσκολο αγώνα για παραμονή στην κατηγορία».

Η ομάδα του Ναυπλίου λίγη ώρα μετά το τέλος του ματς (στο οποίο είχε ηττηθεί με 91-82) κατέθεσε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα, λόγω της 20λεπτης καθυστέρησης στην προσέλευση του γιατρού στο γήπεδο. Μία καθυστέρηση που όπως επισημαίνουν οι ιθύνοντες τον σύλλογο αντίκειται στους κανονισμούς, οι οποίοι όπως τονίζουν χαρακτηριστικά “υπάρχουν για να τηρούνται”. Δεν έκρυψαν μάλιστα από την πρώτη στιγμή, ότι περίμεναν πως η κίνησή τους αυτή δεν θα ήταν και τόσο… αρεστή από πλευράς γηπεδούχων, ωστόσο εκείνο στο οποίο στέκονται είναι ότι η δική τους ομάδα έφτασε από το Ναύπλιο στην ώρα της, παρότι είχε να ξεπεράσει το εμπόδιο μπλοκαρισμένων δρόμων, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν τις τελευταίες ημέρες, δηλαδή τις απεργιακές κινητοποιήσεις των αγροτών…