Ο καλύτερος “μικρός” στον Εθνικό

Papadionysiou_GiorgosΑσταμάτητος μοιάζει ο Εθνικός καθώς συνεχίζει τη ενίσχυσή του εν όψει του νέου πρωταθλήματος. Αυτή τη φορά, οι πειραιώτες προχώρησαν σε μία μεταγραφή… μελλοντος αποκτώντας τον καλύτερο νέο κάτω των 22 (αναδείχθηκε μέσω των infobasket A2 Awards ,ο οποίος μοιράστηκε τον τίτλο μαζί με τον Απόλλωνα Δεληγιώργη) Γιώργο Παπαδιονυσίου.

Η ανακοίνωση:

«Σε μια επένδυση για το παρόν αλλά και το μέλλον προχώρησε ο Εθνικός ο οποίος απέκτησε το διεθνή με την Εθνική Εφήβων Γιώργο Παπαδιονυσίου. Ο ταλαντούχος «κόμπο» γκαρντ, (παίζει στις θέσεις 1’’ και 2’’) που προέρχεται από τον Δούκα και την περσινή σεζόν άφησε άριστες εντυπώσεις αγωνιζόμενος με την φανέλα του Φιλαθλητικού, δέχθηκε πρόταση από την ομάδα μας και δεν χρειάστηκε να την πολυσκεφτεί, δίνοντας άμεσα θετική απάντηση.

Ο Γιώργος Παπαδιονυσίου είναι 19 ετών και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της νέας γενιάς όσον αφορά τις θέσεις των γκαρντ. Το καλοκαίρι του 2013 συμμετείχε με την Εθνική Εφήβων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Λετονίας και σε 8 συμμετοχές με την «γαλανόλευκη» είχε μέσο όρο 4,8 πόντους, 2,3 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο».