Ο Καμαράκης ανελαβε την Ελευθερούπολη!

kamarakis_Δεν πρόλαβε να σκεφτεί το παρελθόν και βρήκε ήδη το μέλλον του! Ο Στάθης Καμαράκης μια ανάσα μετά το “διαζύγιο” με τον Ερμή Λαγκαδά συμφώνησε σε “γάμο” με την Ελευθερούπολη. Ο Σερραίος τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά την κατηγορία& οι υπηρεσίες του, λόγω της πολύ μεγάλης του εμπειρίας, μπορούν άνετα να θεωρηθούν πολύτιμες στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει φέτος η Ελευθερούπολη.

Το  βιογραφικό του Στάθη Καμαράκη είναι τόσο πλούσιο όσο μεγάλο είναι το βιβλίο της ζωής&μάλιστα πολύ εντυπωσιακά…”εικονογραφημένο”αφού οι σελίδες του είναι γεμάτες έντονες εικόνες &χρώματα των πολλών&μεγάλων επιτυχιών του.Κάποιοι μόνο από τους σημαντικούς σταθμούς της καριέρας του κοόυτς Καμαράκη είναι η Θύελλα Σερρών, η Κομοτηνή, οι Ίκαροι Σερρών& η Ξάνθη. Η Ελευθερούπολη είναι η τρίτη ομάδα της Καβάλας που αναλαμβάνει ο έμπειρος τεχνικός μετά τον ΑΟ Καβάλας&την Ένωση Καβάλας με τις οποίες συνεργάστηκε στο παρελθόν.

Η λιτή ανακοίνωση της ομάδας για την νέα αυτή εξέλιξη αναφέρει:
” Η διοίκηση του συλλόγου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της  μετον  προπονητή Καμαράκη”.