Ο Καρακώστας κι επίσημα «τιμονιέρης» στην Πεντέλη

karakostas fotis proponitisΤο… ψηστήρι των διοικούντων την Πεντέλη στον Φώτη Καρακώστα για ν’ αναλάβει το τιμόνι της ομάδας, έπιασε τόπο! Κι ο πρώην τεχνικός του Ίλιον και της Χαλκίδας, αφού είδε να «ναυαγούν» οι συζητήσεις του με ομάδα της Α2, απάντησε θετικά στην Πεντέλη και πλέον είναι κι επίσημα ο νέος της προπονητής, όπως αναφέρει κι η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.
«Η ΑΕ Πεντέλης ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την πρόσληψη του Φώτη Καρακώστα στην τεχνική της ηγεσία, με τον οποίο επήλθε οριστική συμφωνία και θα είναι αυτός που θα κληθεί να οδηγήσει από εδώ και στο εξής την ομάδα μας στο απαιτητικό πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Πρόκειται για ένα απ’ τους πλέον ταλαντούχους και ανερχόμενους Έλληνες προπονητές με εξαιρετικά δείγματα γραφής και θεωρούμε ότι καταλήξαμε στην καλύτερη δυνατή λύση που θα μπορούσαμε για τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο της ΑΕ Πεντέλης. Πιστεύουμε δε ότι είναι ο καταλληλότερος για να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο του Φίλιππου Ταμπάκη και να διαχειριστεί με επιτυχία το υπάρχον -ποιοτικό- έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας στο οποίο έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη.
Εξάλλου, ο κόουτς Καρακώστας κάθισε και στον πάγκο της ΑΕ Πεντέλης στο κυριακάτικο (3/11) εκτός έδρας ματς με το Κορωπί οδηγώντας την μάλιστα στη μεγάλη νίκη. Πλέον, η συμφωνία μας με τον ταλαντούχο προπονητή είναι οριστική και το έργο που ξεκίνησε την περασμένη αγωνιστική θα το συνεχίσει!
Ευχόμαστε στον Φώτη Καρακώστα κάθε επιτυχία με την ΑΕ Πεντέλης, ευελπιστώντας η συνεργασία μας να στεριώσει και να  κρατήσει για πολλά χρόνια!
Α.Ε. Πεντέλης».