Ο Κρόνος βράβευσε τον Λούντζη, αλλά και τα ιδρυτικά μέλη του

lountzis_kronos_vraveusiΤα 40 χρόνια από την ίδρυσή του κλείνει εφέτος ο Κρόνος Αγ. Δημητρίου κι η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου είχε ιδιαίτερο χαρακτήρα. Στη γιορτή που διοργάνωσε ο σύλλογος, υπήρξε μεγάλη συμμετοχή αθλητών, αθλητριών, γονέων, φίλων του συλλόγου, αλλά και της δημοτικής αρχής της περιοχής, ενώ σε αυτή παρευρέθησαν πολλά από τα ιδρυτικά μέλη του Κρόνου.

Ο σύλλογος σε μία ιδιαίτερα συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα, βράβευσε τον πρώτο πρόεδρο κο Χρήστο Πιπίνη και τα ιδρυτικά μέλη, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν οι βραβεύσεις του Μιχάλη Λούντζη για την συμμετοχή του στην εθνική ομάδα των εφήβων που κατέκτησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το καλοκαίρι, του Γιώργο Περαντωνάκη και της Μαρία Μίχου, για την προσφορά τους στον σύλλογο και εν γένει στον αθλητισμό.

Βραβεύθηκαν επίσης ομάδες και αθλητές του συλλόγου που διεκρίθησαν κατά την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, καθώς και αθλητές και αθλήτριες που αρίστευσαν την σχολική χρονιά 2014-2015, αλλά και όσοι εισήχθησαν σε Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. κατά την ίδια περίοδο. Οι εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια απο την ίδρυση του συλλόγου θα συνεχιστούν καθ όλη την διαρκεια της χρονιάς.