Ο κόσμος να… καλύψει το κενό των τιμωρημένων στη Νικόπολη, ζητά ο Μυριούνης

Η “καμπάνα” της μίας αγωνιστικής στους Μπάλα και Τσιτσώνη από την ΕΟΚ για τα όσα συνέβησαν στο ματς με τον Εύαθλο Πολυκάστρου, αποτελεί έναν “πονοκέφαλο” για τον προπονητή της Νικόπολης Πρέβεζας Χρήστο Μυριούνη. Ο Έλληνας τεχνικός είναι αναγκασμένος να στερηθεί των υπηρεσιών των δύο παικτών του στο σημαντικό παιχνίδι με τους Ίκαρους Τρικάλων. Εκείνο που τονίζει είναι ότι “… στερούμαστε δύο βασικά γρανάζια, αλλά σεβόμαστε την απόφαση της ΕΟΚ”, αλλά επισημαίνει ότι “… χρειαζόμαστε οπωσδήποτε τη στήριξη του κοινού της πόλης μας στο ματς με τους Ίκαρους Τρικάλων”.

Διαβάστε το κάλεσμα του Μυριούνη στους φίλους της Νικόπολης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook. “Πριν λίγο πληροφορήθηκαμε από την ΕΟΚ ότι οι Αθλητές μας Μπάλας κ Τσιτσώνης δύο παιδιά με εξαιρετικό χαρακτήρα που δεν έχουν δώσει ποτέ δικαίωμα μεσα στα γήπεδα τιμωρήθηκαν με 1 αγωνιστική μετά τα όσα κωμικοτραγικά έγιναν στο Πολύκαστρο την Κυριακή που μας πέρασε χωρίς δικιά μας ευθύνη μάλιστα… Σεβόμαστε απόλυτα την απόφαση της ΕΟΚ όμως το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στους Ικάρους Τρικάλων που παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία αποκτά μεγαλύτερη σημασία γιατί θα αγωνιστούμε χωρίς δύο από τα βασικά γρανάζια της ομάδας μας.

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ λοιπόν την Κυριακή στις 17.00 το απόγευμα οπωσδήποτε τη στήριξη όλου του μπασκετικου και όχι μόνο φιλαθλου κοινού της πόλης μας που θέλουμε να γεμίσει το κλειστό και να μας βοηθήσει να φτάσουμε σε μια πολύ σημαντική νίκη!!!”.

.
Διαβάστε ακόμη…