Ο Οικονομάκης στη Νίκη Αμαρουσίου

Ο Κώστας Οικονομάκης είναι τελικά αυτός που θα αναλάβει τα ηνία της Νίκης Αμαρουσίου στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΣΚΑ, με τον προπονητή να πραγματοποιεί τις πρώτες του δηλώσεις….

H ανακοίνωση:

«Η Νίκη Αμαρουσίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Κώστα Οικονομάκη, ο οποίος θα κοουτσάρει την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ.

Ο Κώστας Οικονομάκης αγωνίστηκε στον Μίλωνα, την ΑΕΚ, τη Νήαρ Ηστ και την Ελευσίνα. Μεταξύ άλλων έχει διατελέσει, προπονητής στον Αρκαδικό, τη Δάφνη, την ΑΕΚ Άργους, την ΑΕΚ, τη Χαλκίδα, τον Χολαργό, το Αίγιο και πλέον αναλαμβάνει τα ηνία της Νίκης Αμαρουσίου με στόχο τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου.

«Η Νίκη Αμαρουσίου δεν έπεσε λόγω ταλέντου ή κακών επιλογών αλλά εξαιτίας των πολλαπλών τραυματισμών που την ταλαιπώρησαν από την αρχή της σεζόν. Ουσιαστικά η ομάδα δεν μαζεύτηκε ποτέ, δεν κατάφερε να δείξει τις πραγματικές δυνατότητές της… Πλέον κοιτάμε μπροστά. Εξάλλου, ό,τι δεν σε σκοτώνει πρέπει να σε δυναμώνει! Με αυτό το σκεπτικό, λοιπόν μπήκαμε στα γραφεία, συζητήσαμε με τους ανθρώπους της Νίκης Αμαρουσίου και οριοθετήσαμε τους στόχους προκειμένου να επανέλθουμε στις εθνικές κατηγορίες. Το ζητούμενο, πλέον είναι να κρατήσουμε έναν κορμό από τα παιδιά που αγωνίστηκαν πέρσι και να κάνουμε ορισμένες προσθήκες που θα μας δώσουν κάποια πράγματα και θα μας βοηθήσουν στη νέα προσπάθεια» εξήγησε στην αρχική του τοποθέτηση ο νέος προπονητής της Νίκης.

Στη συνέχεια εξήγησε πως «το πρώτο πράγμα που πρέπει να βρει η ομάδα ώστε να ανταποκριθεί είναι η χημεία. Από κει και πέρα, σίγουρα θα αλλάξουν πολλά πράγματα όπως η μέρα και η ώρα διεξαγωγής των αγώνων. Η Νίκη είχε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να αγωνίζεται την Κυριακή, πλέον θα το κάνουμε τα βράδια της Δευτέρας… Θα δώσουμε επίσης βάρος στη ψυχολογία των παιδιών…. Θα συμμετάσχουμε σε άλλη κατηγορία, σε ένα πρωτάθλημα δυο ευκαιριών από τη στιγμή που αν δεν ανέβεις αμέσως, υπάρχει η διαδικασία των μπαράζ. Είναι σημαντικό επίσης ότι η Νίκη Αμαρουσίου είναι ένα οργανωμένο σωματείο που μας παρέχει όλα τα απαραίτητα για να δουλέψουμε στη μεταβατική περίοδο. Επίσης υπάρχει διάθεση προκειμένου να συνεχίσουμε τη δουλειά με την ίδια σοβαρότητα που χαρακτηρίζει αυτό το σωματείο. Πάμε, λοιπόν, να σηκώσουμε μανίκια και να δείξουμε πράγματα στο γήπεδο».