Ο ορθοπαιδικός Σταύρος Αλευρογιάννης ενδιαφέρεται για τον Πανιώνιο!

Η επόμενη ημέρα για τον Πανιώνιο συνεχίζει να παραμένει θολή. Ο ιστορικός σύλλογος της Νέας Σμύρνης δεν γνωρίζει ακόμη εάν τελικά θα αγωνιστεί στην Α1 ή εάν τελικά θα βρεθεί εκ νέου στην δεύτερη τη τάξη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ. Τα χρέη που “πνίγουν” την ομάδα είναι αρκετά και κάνουν τους επενδυτές διστακτικούς. Το “brand Πανιώνιος” βέβαια όπως έχουμε γράψει πρόσφατα αποτελεί ένα πολύ σημαντικό δέλεαρ και αυτό φαίνεται ότι έχει “ζεστάνει” και τον χειρουργό ορθοπαιδικό Σταύρο Αλευρογιάννη, ο οποίος έχει εκφράσει ενδιαφέρον να εμπλακεί στα του συλλόγου.

Μία εμπλοκή που μπορεί να κρύβει κινδύνους, όμως στην παρούσα φάση ο γνωστός ορθοπαιδικός δείχνει διατεθειμένος να “παίξει μπάλα”. Όχι μόνος του, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του infobasket.gr. Αλλά με “συμπαίκτες” τους οποίους και ψάχνει. Ένα από τα “ατού” που φέρεται να έχει σε αυτή την πρώτη φάση ο Σταύρος Αλευρογιάννης είναι οι καλές σχέσεις που διατηρεί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Πανιώνιος Χρήστο Δάρα. Ο τελευταίος γνωρίζει αρκετά καλά τα… κατατόπια και σίγουρα μπορεί να βοηθήσει τον Αλευρογιάννη εάν τελικά ευοδωθεί το σενάριο και εν τέλει κάνει το “μπάσιμο” στα διοικητικά.

Πρόσκληση για αγορά των μετοχών της ΚΑΕ Πανιώνιος

Την ίδια ώρα, πάντως η πενταμελής επιτροπή σύστασης ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία προσκαλεί τους φίλους της ομάδας να αγοράσουμ μετοχές της ΚΑΕ Πανιώνιος. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Της 5μελούς Προσωρινής Επιτροπής της υπό Σύσταση ΚΑΕ με την επωνυμία «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.-Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΑΕ», που εδρεύει στη Νέα Σμύρνη Αττικής, επί της οδού Ι.Χρυσοστόμου 1 με e-mail: info@pgss.gr

Π Ρ Ο Σ

Τα μέλη του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.» που εδρεύει στη Νέα Σμύρνη, επί της οδού Ι.Χρυσοστόμου 1 με e-mail: info@pgss.gr
——— ——–
Αξιότιμα μέλη του σωματείου «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.», η ορισθείσα 5μελής Προσωρινή Επιτροπή, για τη σύσταση της «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.-Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΑΕ» στα πλαίσια της παρασχεθείσης εξουσιοδότησης του άρθρου 64§3 του ν.2725/1999, προσκαλεί ως ορίζεται στο ν.2725/1999 [κατ’ άρθρο 68§5 αυτού], τα μέλη του σωματείου με την επωνυμία «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.» προκειμένου να προβούν σε απόκτηση μετοχών για την κάλυψη μέρους ή του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου της υπό σύσταση «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.-Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΑΕ»,καταβάλλοντας ταυτόχρονα ολοσχερώς σε μετρητά την αξία των μετοχών, τις οποίες επιθυμούν να αναλάβουν.

Γίνεται μνεία, ότι το ανωτέρω δικαίωμα πρέπει να ασκηθεί εντός αποκλειστικής προθεσμίας δέκα πέντε [15] ημερών από τη νόμιμη δημοσίευση της παρούσας προσκλήσεως, ως ο νόμος ορίζει καθώς και ότι σε περίπτωση που δεν καλυφθεί εν όλω ή εν μέρει το μετοχικό κεφάλαιο, η 5μελής Προσωρινή Επιτροπή υποχρεούται μέσα σε προθεσμία δέκα [10] ημερών, να απευθυνθεί προς το κοινό για την κάλυψη με δημόσια εγγραφή του υπολειπομένου μέρους του.

Νέα Σμύρνη, 1η Αυγούστου 2017

Η 5μελής Προσωρινή Επιτροπή”