Ο Πανερυθραϊκός, η αποπληρωμή των μισθών και το “ευχαριστώ” των παικτών

Τι κι αν η αθλητική χρονιά διακόπηκε δύο μήνες (και πλέον) πριν από την ολοκλήρωσή της στη Β’ Εθνική… Στον Πανερυθραϊκό ο πρόεδρος Δημήτρης Τσικόπουλος πήρε την απόφαση να καταβάλει τους μισθούς στους παίκτες μέχρι το τέλος της σεζόν, προκαλώντας φυσικά και την ικανοποίηση των αθλητών.

Οι 14 παίκτες που απαρτίζουν την ανδρική ομάδα του Πανερυθραϊκού εξέδωσαν λοιπόν ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τη διοίκηση και προσωπικά τον πρόεδρο του συλλόγου, ανανεώνοντας πια το ραντεβού τους την επόμενη χρονιά.

Η ανακοίνωση των παικτών του Πανερυθραϊκού:

«Μπορεί η φετινή αθλητική χρονιά να τελείωσε απότομα για όλους, να στέρησε χαρές αλλά και λύπες που δίνουν αξία σε αυτό που κάνουμε και προσπαθούμε, αλλά σημασία έχει που μείναμε υγιείς και έτοιμοι να ξαναρχίσουμε τις δραστηριότητες μας. Με την οριστική διακοπή της αγωνιστικής περιόδου οι υποχρεώσεις μεταξύ παικτών και ομάδων έλαβαν τέλος.

Ο Πανερυθραϊκός όμως δεν στάθηκε εκεί και σε συνέχεια της απόλυτης συνέπειας και φερεγγυότητας σε όλες τις υποχρεώσεις που τον διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια και το απέδειξε και φέτος μέχρι την διακοπή των αθλητικών δραστηριοτήτων, αποφάσισε να καλύψει τις ανάγκες μας μέχρι το τέλος της σεζόν. Εφόσον οι αγωνιστικοί χώροι είναι κλειστοί, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε εμείς οι παίκτες είναι να εκδηλώσουμε με αυτή την ανακοίνωση την απόλυτη ικανοποίηση μας από το Δ.Σ. του συλλόγου και του πρόεδρου κ. Δημήτρη Τσικόπουλου για αυτή τους την στάση σε μια τόσο δύσκολη κατάσταση για όλη τη κοινωνία.

Παράλληλα, θεωρούμε ότι φέτος δώσαμε το 100% σωματικά, πνευματικά και ψυχολογικά και με αυτή τη κίνηση ο σύλλογος δείχνει και με το παραπάνω την ικανοποίηση του προς το πρόσωπο μας για όλη την προσπάθεια που καταβάλλαμε τη φετινή αγωνιστική περίοδο (όσο αυτή κράτησε) και θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε θερμά για αυτή την αναγνώριση.

Εις το επανιδείν».

Άλκης Παππάς

Γιώργος Δέλλιος

Τάκης Νικολακόπουλος

Τάσος Καλλιανιώτης

Θανάσης Ντουζίδης

Άλεξ Βουγιούκας

Χρήστος Σκάνδαλος

Λουκάς Γιαουρτόγλου

Παναγιώτης Στάθης

Τάσος Αντωνίου

Βασίλης Στασινόπουλος

Χριστόφορος Λυκογιάννης

Στέλιος Κόπτσας

Γιάννης Πασχαλίδης