Ο Παπαδάκης στην Αγία Παρασκευή

papadakis steliosΗ Αγία Παρασκευή συνεχίζει της εντυπωσιακές κινήσεις καθώς κατάφερε να εντάξει στο δυναμικό της έναν ιδιαίτερα χαρισματικό παίκτη, τον Στέλιο Παπαδάκη. Ο 28χρονος γκαρντ/φόργουορντ επιστρέφει στην Ελλάδα έπειτα από τρεις επιτυχημένες σεζόν στην Ιταλία. 

Η ανακοίνωση:

«Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, η… πρώτη πεντάδα μεταγραφών που ανακοίνωσε η Αγία Παρασκευή, δείχνει πως ο πήχης είναι πολύ ψηλά φέτος. Μια “πεντάδα”, η οποία ολοκληρώνεται με την προσθήκη του Στέλιου Παπαδάκη, ο οποίος επαναπατρίζεται για λογαριασμό της ΚΑΠ.

Ο “μπόμπερ” που ξεκίνησε τη διαδρομή του το 2009-’10 από τον Μίλωνα (είχε 15,8 πόντους ανά μέσο όρο), συνέχισε το 2010-’11 στο Αιγάλεω (10,5 πόντοι), για να βγει από τα σύνορα της χώρας και να μετακομίσει στηνΙταλία.

Έπαιξε το 2011-’12 στη La Spezia (σε 30 αγώνες είχε 23,9 πόντους) και κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο, ενώ το 2012-’13 πήγε στην Porto Empedocle (σε 31 αγώνες είχε 26,1 πόντους), όπου -εκτός από πρωταθλητής- αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ. Πέρυσι αγωνίστηκε στη ΝΒ Sora (σε 30 αγώνες είχε 21,6 πόντους), όπου ήταν δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος και μέλος της καλύτερης πεντάδας”.

“Πήραμε έναν παίκτη που έχει τρομακτική ευχέρεια στο σκοράρισμα, που έχει παραστάσεις από το εξωτερικό και που μαζί με τον Δήμο Φωτίου θα δημιουργήσουν ένα εξαιρετικό επιθετικό δίδυμο. Όταν θα έχουμε ολοκληρωμένη την εικόνα, θα μπορούμε να μιλήσουμε με μεγαλύτερη ασφάλεια, αλλά ήδη οι κινήσεις μας είναι πάρα πολύ καλές, γεγονός για το οποίο οφείλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του συλλόγου” δήλωσε ο κόουτς Δημήτρης Αποσκίτης.

“Ήθελα να επιστρέψω στην Ελλάδα και η προοπτική που έχει η Αγία Παρασκευή μόνο αδιάφορο δεν μπορούσε να με αφήσει. Δεν έχει σημασία πόσους πόντους θα βάλω εγώ, αλλά στο τέλος κάθε αγώνα οι πόντοι που θα έχει βάλει η ομάδα να είναι περισσότεροι από των αντιπάλων” υποστήριξε ο Στέλιος Παπαδάκης».