Ο πιο δίκαιος τελικός Final 4 των τελευταίων ετών, λέει το BETroom…

fener_cska_final4Kαλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Τα φαβορί ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Φενερ πέρασαν στον τελικό του Final 4 της Euroleague και εμείς είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τις προβλέψεις μας! Πάμε να δούμε τις εκτιμήσεις μας αναλυτικά για τον μικρό και μεγάλο τελικό.

15/5 (18:00) ΚΟΥΜΠΑΝ-ΛΑΜΠΟΡΑΛ (Final Four 3rd Place)
Το πάλεψαν και οι 2 αλλά δεν τα κατάφεραν! Άξιοι συγχαρητηρίων πάντως. Πάντα δεν μου άρεσε ο μικρός τελικός που δεν βρίσκω κανένα κίνητρο για να παίξω κάτι. Όπως και οι παίκτες , οι μεγάλοι παίκτες , τι να κατεβαίνουν να κάνουν τώρα…
Και οι 2 ημιτελικοί είχαν υψηλό σκορ , ο μικρός τελικός είναι ότι πρέπει για ελεύθερο μπάσκετ , αλλά το όριο στο σύνολο πόντων το θεωρώ υπερβολικό. Θα πάρω το under , ενώ από ειδικά στοιχήματα θα διαλέξω για 1ο σκόρερ τον κύριο DELANEY αφού ξέρω ότι είναι παικταράς , εγωιστής και ίσως κοιτάξει και λίγο και το μέλλον…Θα πάρει προσπάθειες για να βγει 1ος σκόρερ , εμείς ελπίζουμε να τις βάλει…

15/5 21:00 ΤΣΣΚΑ-ΦΕΝΕΡ (Final Four Final)
Ίσως ο πιο δίκαιος τελικός των τελευταίων ετών!! Μιλάω για την συνολική εικόνα όλης της χρονιάς! Πραγματικά και οι 2 ομάδες έχουν τα πάντα και πρόκειται για ένα παιχνίδι που φαβορί δεν υπάρχει. Όποιος και εάν το πάρει , ότι και εάν έχετε διαλέξει στο μυαλό σας , εγώ συμφωνώ σε όλα. Δεν μπορώ να πάω κόντρα ούτε σ αυτόν που θα διαλέξει ΤΣΣΚΑ ούτε σ αυτόν που θα πάρει την ΦΕΝΕΡ. Προσωπικά θα παίξω ΦΕΝΕΡ , αφού οι μπουκ μας δίνουν ένα μικρο αβάντζο , που θα το μεγαλώσω λίγο , ενώ και σ αυτό το παιχνίδι , ίσως να δούμε να κυριαρχεί το άγχος και το χαμηλό σκορ.
Έτσι θα διαλέξω το under , και με την ίδια λογική , θα διαλέξω και ένα ειδικό στοίχημα για την 1η περίοδο.
Στα ειδικά των παικτών , θα διαλέξω τον TEODOSIC OVER 5.5 ASSIST , αφού ίσως έχει καταλάβει πλέον ότι δεν χρειάζεται να είναι αυτός το 1ο βιολί , αλλά να είναι ο πιο σημαντικός παίκτης της ομάδας!
Από ΦΕΝΕΡ ψάχνω αλλά δεν μπορώ να τσιμπήσω κάτι. Όλοι τους μπορούν να κάνουν την ζημιά και είναι δύσκολο στο να διαλέξω κάτι. Ίσως ο ODUH στο under 20.5 (ΠΟΝΤΟΙ+ΑΣΣΙΣΤ+ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ) είναι μια επιλογή λόγω των ψηλών κορμιών της ρώσικης ομάδας. Επίσης ο DIXON έκανε ένα κακό παιχνίδι στην επίθεση στον ημιτελικό (3 πόντοι) , και ίσως να μην φτάσει πάλι τους 11.5 πόντους που είναι το όριο.

Διαβάστε τον δικό μας τρόπο στοιχηματισμού και περισσότερες ειδικά στοιχήματα στο Paizontasamuna.eu
Εύχομαι επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε