Ο προβιβασμός του Δίπλαρου και το τουρνουά στο Μεσολόγγι

bournas_vournasΣτην ανδρική ομάδα του Εσπέρου ΑΟΠΑ προβιβάστηκε ο Νίκος Δίπλαρος μετά την εισήγηση του Νίκου Βουρνά. Ο 16χρονος πόιντ γκαρντ είναι διεθνής με την Εθνική Παίδων και κατέκτησε με τον Σπόρτιγκ Πάτρας την 3η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων, ενώ ψηφίστηκε μάλιστα και στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης.

Κατά τα άλλα, ο Εσπερος θα πάρει μέρος στο τουρνουά που διοργανώνει σήμερα και αύριο ο Χαρίλαος Τρικούπης στο Μεσολόγγι. Σήμερα θα αντιμετωπίσει (χωρίς τον τραυματία Χρήστο Πετρόπουλο) στις 18:00 τον Κεραυνό Αιγίου, ενώ στις 20:00 θα παίξουν Χαρίλαος Τρικούπης-ΑΟ Αγρινίου. Την Κυριακή, στις 20:00 θα γίνει ο τελικός και στις 18:00 ο αγώνας για τις θέσεις 3-4.

«Θέλουμε να δώσουμε την δυνατότητα σε όλα τα παιδιά να δείξουν τις δυνατότητες τους και για αυτό ο χρόνος συμμετοχής θα μοιραστεί» δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Εσπέρου ο Νίκος Βουρνάς. «Στα παιχνίδια στο Μεσολόγγι και σε κάποια ακόμη φιλικά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που λέμε εμείς οι προπονητές “γενικά μαθήματα”. Να λειτουργήσουμε ως ομάδα, να μάθουν τα παιδιά ο ένας τον άλλο γιατί έχουμε πολλά νέα πρόσωπα και πρέπει μέρα με την μέρα, προπόνηση με την προπόνηση να γινόμαστε ένα ομοιογενές σύνολο».