Φωτιά στο διαδίκτυο έβαλε πριν μερικά 24ωρα η πορνοστάρ Μέρι Κάρεϊ. Η 34χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός που έχει γυρίσει 102 ταινίες ερωτικού περιεχομένου και έχει σκηνοθετήσει άλλες τρεις, δήλωσε ότι έχει… αδυναμία στους αθλητές. Ερωτηθείσα μάλιστα «ποιος αθλητής θα μπορούσε να κάνει καριέρα σε ταινίες ενηλίκων» δεν δίστασε να επιλέξει, βασιζόμενη στη δική της προσωπική εμπειρία, έναν… ΝΒΑer!

mary_carey_dwight_howardΗ Κάρεϊ δήλωσε on camera ότι ο Ντουάιτ Χάουαρντ θα μπορούσε άνετα να βγάλει πολλά λεφτά από ταινίες και συμπλήρωσε ότι διαθέτει…πλούσια προσόντα! Όπως είπε, επέλεξε τον Χάουαρντ επειδή «τον έχω δει και είναι άκρως προικισμένος σ’ ένα συγκεκριμένο σημείο».  Οι δυο τους έχουν κάνει κατά καιρούς…κολλητή παρέα με την ίδια να έχει παραδεχθεί στο παρελθόν πως της είχε χαρίσει μια Βίβλο και προσπαθούσε να την πείσει να αλλάξει επάγγελμα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι μέχρι και τα 19 της, ήταν χορεύτρια μπαλέτου και χρησιμοποιούσε το βαπτιστικό της όνομα «Μέρι Έλεν Κουκ». Μεγάλωσε με τη γιαγιά και τον παππού της και όταν ο τελευταίος πέθανε και η γιαγιά της άρχισε να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, έγινε… exotic dancer σε κλαμπ στις ΗΠΑ. Αναζητώντας ένα πιο κερδοφόρο εισόδημα για να καλύπτει τα ιατρικά έξοδα για τη γιαγιά της και να συντηρεί την οικογένεια, απευθύνθηκε σε ατζέντη, ο οποίος και την προώθησε στη βιομηχανία ταινιών ενηλίκων. Έτσι λέει ότι ξεκίνησε την επικεδρή καριέρα της.

marycarey

Μάλιστα, η εν λόγω… αρτίστα έχει βραβευτεί ουκ ολίγες φορές για το… υποκριτικό της ταλέντο σε σχετικά βραβεία ενώ υπενθυμίσουμε ότι ο Χάουαρντ είναι εκείνος που μέχρι στιγμής, δεν έχει παραδεχθεί αλλά ούτε και διαψεύσει ότι έχει επτά παιδιά από έξι διαφορετικές γυναίκες. Πως είναι αυτή η έκφραση που χρησιμοποιούν οι Αμερικανοί;;;; “I don’t kiss and tell”. Μάλλον στο, κατά τ’ άλλα συντηρητικό. Κλίβελαντ, τόπο καταγωγής της, δεν τη χρησιμοποιούν ως έκφραση!